побачив на авторіа цікаве оголошення http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_366716.html і вирішив задати з цього приводу питання. Що таке безномерний кузов, вірніше чому він став таким, які для цього були підстави та передумови, наскільки це все законно, які цьому всьому можуть бути перспективи? Бо як на мене, то я б такого гольфа забрав із задоволенням, хіба я не розумію якогось страшного підгрунтя в ньому. Знаю шо у Тревела був Гольф 2 з б/н кузовом, може він шось розкаже.:smile: Додано через 14 хвилин http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1026 знайшов таку ж тему, але може ще якісь висловлювання будуть.
Відповідь: безномерний кузов- за і проти тут как посмотрєть. Вапшє варіан хрєновий. Машина могла бути крадена, або дуже сильно бита. В моєму випадку це робилося щоб нерозмитнювати машину але все робилося по закону всі бумаги і справки в МРЕВ є. Але така машина не ставиться на облік тобто як шо її зняти з обліку то вже не поставиш такий закон. десь той закон почав діяти років 3 тому до того все було гуд. але за то ціна маленька. П.С. вже чую десь білше року що у Львові має бути державна кантора і вона буде видавати номери на б/н кузова - тобто буде їх відновлювати чи набивати нові ніяк неможу вїхати. Ціна такої примусової процедури кажуть буде десь від 1 000 до 3 000 грн в касу.
Відповідь: безномерний кузов- за і проти Не бери ту машину. То великий гемор. На ній знищений номер кузова. З якого приводу - ніхто тобі не скаже, чи вона крадена була чи щось інше.... На тій машині за кордон не поїдеш, на себе не поставиш і т.д. Та машина ЗАВЖДИ буде хазяїна з техпаспорту. Ще й довірку прийдеться колись виписувати, а для цього потрібно першого власника шукати. Так що я не раджу!!!
Відповідь: безномерний кузов- за і проти Я її брати не збираюсь, бо вона вже продана. Просто виникло питання про такі авта, бо ціна як на мене цілком нормальна, тому і запитав в принципі шоб знати шо то таке.
Відповідь: безномерний кузов- за і проти Ще забувся відписати. Якщо кобра зупинить таку машину, то нерви попортить тобі дуже гарно. Хоча кобру хотіли розпустити.
Відповідь: безномерний кузов- за і проти Якшо машина не в угоні, стоїть на обліку як б/н і в техпаспорті має ідентифікатор-кобра підекраями і нічо нікому не докаже. І як показала практика, перевірить таку машину як і звичайну номерну, після чого відпустить. Мінуси б/н -не поставиш на облік, якшо він вже на обліку і легальний-то їздиш собі по дорученню, ну і забугор не поїдеш (хоча є в нас кадри, не буду пальцьом показувати, які на б/н катались в польшу і не раз).
Відповідь: безномерний кузов- за і проти Особисто сам такого знаю. Спочатку сигарети з соляркою возив на своъй сієрі, а потім коли машина майже розсипалась поїхав в поляндію, і вернувся вже на іншій (живій) сієррі яку купив за 400 у.о. Номер вижигав кислотою. Каже коли переїжджав границю назад, то чуть не вмер.
Відповідь: безномерний кузов- за і проти в моєму випадку номер не випалений а вся панель переваварена і вона безномерна йшла як запчастина.