Безпека і Volkswagen (реальні аварії, краш-тести)

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем DEMO, 23 чер 2010.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Непогано би було мати в одному місці всі реальні фото або хочаби краштести автомобілів марки фольксваген для того шоби було зрозуміло на чому їздимо.

На створення теми наштовхнула відяшка (зверніть увагу на деформацію капсули салону)
    http://www.youtube.com/watch?v=ji-Oigryhv0

• Подобається Подобається x 1
  2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Цікаво водій використовував ремені безпеки?! Бо з відео неясно є там "розочка" на лобовусіі,чи нема. І то на якій швидкості треба було їхати,щоб в пасіка вирвало двигун.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Схоже на те, що за кермом сиділа дівчина і сталася одна з найбільш розповсюджених дівочих помилок - на АКПП поплутала газ та гальма, від переляку, будучи переконаною, що тисне на гальма, втопила педаль до максимума, чекаючи, коли машина почне гальмувати. Таку ж аварію допустила колись дружина мого колишнього шефа, така ж причина була в аварії у Львові, коли жінка на банковій наїхала на дитину, яка опинилася між її та попередньою машиною. Тому висновок такий - подумайте перед тим, як купувати машину з АКПП дружині.

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Ги, думайте чи варто купляти машину дружині взагалі, якщо невпевнені що у вас хватить бабла на відкупи в разі чогось

5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ну по перше нічого точно не відомо хто там що переплутав.А по друге з біди не треба прикалюватись типу ги. Від суми і тюрми як відомо не зарікайся. А по темі судячи по наслідках ДТП удар був не слабенький. І з того що мотрний в дребізги а салон і лялька цілі, то висновок один. Не навчились ще буржуї погано робити авта.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Бачив наслідки аварії на власні очі + по людям які були навколо є трохи сформована картина (не знаю чи правдива)
    За кермом була не жінка, авто неслося не хіло (кажуть спідометр застив на числі 150, хоча там нема де так розігнатися бо купа переходів), перед ударом було чути звуки гальмування, але перед тим і під час аварії був дощ, тому мабуть не сильно допомогло. Не зрозуміло як було не побачити клумбу і стовб, там не дуже й гострий кут повороту. Задні пасажирки були не пристібнуті, одна з них вагітна, але походу все добре і без серйозних травм закінчилося. Це все по словах людей.

Останнє редагування: 23 чер 2010
  7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Лобовий удар зі стовпом при 150 км год призвів би до того, шо вся клумба була б всіяна не кавалками машини, а частинами тіл людей. Хоча, схоже було не менше 70.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Не згоден. подивися краш тест пасатів б6, при швидкості 60км не так вже і страшно. Тут явно поза 100.
    Теж бачив залишки. То шо чув то за рульом був мужик, а не жінка.
    Незнаю шо він там переплутав, але як можна попасти саме в той стовп причому він іде тупо якшо їхати прямо і з лівого ряду. Якби він хоч троха повертав направо, то вилетів би просто на клумбу....

9. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Також там був в той день. За слузами, які дійшли до мене, то стрілка засохла десь на 170, було 5 чол в машині, чоловік за кермом і 4 жінки, одна з яких вагітна. Ніби все обійшлося без жертв.

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    вчора мав нагоду неофіційно поговорити зі слідчим ДАІ, котрий веде дану справу. Отож ПРАВДИВА інформація: Пассат справді гнав в районі 150-ти (стрілка завмерла на швидкості 147). За кермом сидів п'яний в дупу водій, котрий і впакував в стовп та ледве виліз з авто (через стан оп'яніння, а не травми). Сума, котру він заплатив працівникам ГІБДД не розголошується, але можна припустити, скільки треба відвалити, щоб протокол був складений так, що його в авто не було взагалі, а той чолов'яга, котрий травмувався і ніби сидів за кермом. Отож потерпілих по документах троє, а в реалі ЧЕТВЕРО.
    Тепер та гнида відмазалась, і щось мені підказує, що відчуття безнаказності ще дасться про себе чути. Після цього працівники ДАІ стали мені ще огиднішими:diablo:

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Интересно другое,с какого материла этот столб?Если учитывать то что люди говорят что скорость была 150-170 км.час,мое мнение это бред (у нас любят преувеличивать) тогда от машины ничего бы не осталась, ну и соответственно не обошлось бы без жертв!!!
    Я видел аварию в Киеве,там Ланос врезался в бетонный столб,столб пополам а ланос (на тот момент когда я мимо ехал) его пожарные тушили, и поверьте с машины ни чего не осталось!!!!!
    Вот там скорость как раз была около 150-170ти км в час!!!!

12. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    там був Ланос, тут був шістка Пассат:yes:
    П.С. Я не думаю, що при швидкості 60-80, вирвало б двигун і відкинуло на таку відстань

13. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    не ну тут понятно что сравнивать нельзя ланос и VW !!!А столбы та одни и суть в чем в СКОРОСТИ!!!!

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Стовб до речі залізний, судячи по ньому дуже міцний, видимих великих вмятин на ньому нема, лише були чорні сліди від пластмаси і якоїсь типу сажі. Може якось сфоткаю при нагоді його зараз.

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    такі стовпи роблять походу ззовні товстий метал, а всередині арматура з бетоном, або просто бетон

16. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    частину удару, напевно, взяв на себе бордюр, бо переважно від схожих ударів залізо-бетонні стовпи - ламаються

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Циліндр(мається на увазі форма) може витримати і нетакі навантаження, а судячі з того що вирвало двигун то швидкість аж ніяк не 80км/год. Доречі що до порівняння ланоса і пасата - непорівнюйте ..у.. з пальцем. Дааа оце наша країна: є бабло - нема проблем, скільки вже схожих випадків? нічому не навчають. Добре що хоть всі живі!!!

18. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ну реально швидкість могла бути високою, але він ж не їхав тупо в стовп і напевно ж тормозити почав, плюс бардюр затримав (тодіж і могло двигун підірвати з подушок) і тоді тільки удар був . Одне добре що не побив людей, а то що відмазався нетак страшно думаю страх в нього ітак залишиться після такого. Тому урок отримав він точно і всі хто там був. І висновки після такого роблять переважно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)