Хтось ставив на Гольфа 4 щітки "ВОSH" (безхребетні)? Хочу зараз собі придбати, цікаво чи підійдуть вони і як будуть в експлуатації? На базарі один казав щоб ні в якому разі не ставити (хоча вони в нього були), бо не підходять, а другий рекомендував якісь польські, казав шо різниці немає. Хто що підкаже?
береш свій розмір, знімаєш старі, ставиш нові. а чим тебе не влаштовує сток? чи в тебе вже не сток? в мене безхребетні, я задоволений
Я собі на пасцата поставив. Не бош але тоже якісь дорогі. Труть класно коли нові. Після зими вже погірше стали((( Більше не хочу їх за такі гроші.
купив на зад бошівський (дорогий. не пам*ятаю скільки) - на перед якісь китай по 50 грн за щтуку. з-заду вже скрипить-пищить і ніц не тре. тільки грошам біда. передні - цілу зиму відтерли і зараз труть. фірму потім скажу. тре глянути.
Хребетні (каркасні) кращі. Вчора купив собі каркасні "alca" 16грн/шт - труть супер, і за такі гроші можна кожного місяця нові ставити :D
раджу брати найдешевші хребетні. Панти велика сила, дорогі двірники притягують всяких під%расів, які пи%дять те шо погано лежить. Може ті безхребетні і не дуже дорогі, але цінника на них нема і ті ган%они на них ведуться. Спруть щітки і ще й покоцають скло або ричаги
який смисл на літо ставити бесхребетні щітки, якщо їх придумували для зими? Мартіні правий, якщо вкрадуть то не шкода, а літом ефект той самий а ціна менша =)))
Вибачайте шо не в тему. Судячи з хороших слів тобі напевно вже їх крали... Ніколи не думав шо до такого доходить... То хіба ті п%дараси або малолєткі їх крадуть тільки для розваги...
- обходи стороною таких продавців, а то вони тобі нарадять. При виборі двірників роль грає тільки їх розмір і тип кріплення до поводка а не марка авто. Знімаєш один свій двірник і шукаєш на базарі з таким же кріпленням. А каркасні чи безкаркасні - це вже питання реторичне. П.С. Ще існує поняття "зимові двірники" - спеціально розраховані виробником для зимової експлуатації.
Якщо на авто стояли звичайні каркасні двірники - я б і ставив каркасні...На попередній машинці (Толедо) теж захотів "понтанути" і прикупив безхребетні - так в правому нижньому куті лобового скла завжди буто недотерто (вигин скла розрахований під звичайні "двірники"). Викинув їх нахрен і купив VALEO - їздив з такою рожою :D!
Всім вдячний за висловлювання) Бачу думки розділилися приблизно 50х50 Сьогодні друзяка обіцяв підігнати "BOSH" по хорошій (вхідній) ціні. Якщо получиться то візьму, подобається мені як вони виглядають)
до речі на ті безхребетні (ото назву придумали)можна поміняти резинки і буде феньшуй(резинки підходять від дешевих (хребетних:D).Не знаю у кого як ,але безхребетні прилягають краще ну і витирають краще.
Я ті прошу! Не трать гроші на фуфло! Кілька разів пробував різноманітні щітки бош (брав у фірмових магазинах), на 2-3 місяці хватає! Повір, гавно рідке той бош,
Щоб нормально терли можна попіняти самі резинки (брати графітні) в щітці. Але то треба щоб каркас був металічний. В мене на попередній машині такий був, сильна штука, можна підігнути де потрібно і буде терти вері гуд.
також стоять аеротвіни, брав в Києві 280 грн. пара - дійсно добре труть і на швидкості більше 100 км/год краще прилягають до скла. Каркасні в мене пригали по склу, але можливо це через стан поводків. П.с.На якість витирання скла ще впливає стан самого поводка та трапеції.