Безхребетні щітки "BOSH"

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Шульц, 2 кві 2010.

1. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Хтось ставив на Гольфа 4 щітки "ВОSH" (безхребетні)?
    Хочу зараз собі придбати, цікаво чи підійдуть вони і як будуть в експлуатації? На базарі один казав щоб ні в якому разі не ставити (хоча вони в нього були), бо не підходять, а другий рекомендував якісь польські, казав шо різниці немає.
    Хто що підкаже?

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    береш свій розмір, знімаєш старі, ставиш нові.
    а чим тебе не влаштовує сток? чи в тебе вже не сток?
    в мене безхребетні, я задоволений

3. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Я собі на пасцата поставив. Не бош але тоже якісь дорогі. Труть класно коли нові. Після зими вже погірше стали((( Більше не хочу їх за такі гроші.:bad:

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    купив на зад бошівський (дорогий. не пам*ятаю скільки) - на перед якісь китай по 50 грн за щтуку.
    з-заду вже скрипить-пищить і ніц не тре. тільки грошам біда. передні - цілу зиму відтерли і зараз труть. фірму потім скажу. тре глянути.

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Хребетні (каркасні) кращі. Вчора купив собі каркасні "alca" 16грн/шт - труть супер, і за такі гроші можна кожного місяця нові ставити :D

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    раджу брати найдешевші хребетні. Панти велика сила, дорогі двірники притягують всяких під%расів, які пи%дять те шо погано лежить. Може ті безхребетні і не дуже дорогі, але цінника на них нема і ті ган%они на них ведуться. Спруть щітки і ще й покоцають скло або ричаги

7. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    який смисл на літо ставити бесхребетні щітки, якщо їх придумували для зими? Мартіні правий, якщо вкрадуть то не шкода, а літом ефект той самий а ціна менша =)))

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Вибачайте шо не в тему.
    Судячи з хороших слів тобі напевно вже їх крали...
    Ніколи не думав шо до такого доходить... То хіба ті п%дараси або малолєткі їх крадуть тільки для розваги...

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    - обходи стороною таких продавців, а то вони тобі нарадять. При виборі двірників роль грає тільки їх розмір і тип кріплення до поводка а не марка авто. Знімаєш один свій двірник і шукаєш на базарі з таким же кріпленням. А каркасні чи безкаркасні - це вже питання реторичне.
    П.С. Ще існує поняття "зимові двірники" - спеціально розраховані виробником для зимової експлуатації.

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Якщо на авто стояли звичайні каркасні двірники - я б і ставив каркасні...На попередній машинці (Толедо) теж захотів "понтанути" і прикупив безхребетні - так в правому нижньому куті лобового скла завжди буто недотерто (вигин скла розрахований під звичайні "двірники"). Викинув їх нахрен і купив VALEO - їздив з такою рожою :D!

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    biggrin
    вже 6-й рік, з зимовми щітками chempion, міняю раз в 2 роки

12. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Всім вдячний за висловлювання) Бачу думки розділилися приблизно 50х50
    Сьогодні друзяка обіцяв підігнати "BOSH" по хорошій (вхідній) ціні. Якщо получиться то візьму, подобається мені як вони виглядають)

13. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    до речі на ті безхребетні (ото назву придумали)можна поміняти резинки і буде феньшуй(резинки підходять від дешевих (хребетних:D).Не знаю у кого як ,але безхребетні прилягають краще ну і витирають краще.

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я ті прошу! Не трать гроші на фуфло!
    Кілька разів пробував різноманітні щітки бош (брав у фірмових магазинах), на 2-3 місяці хватає!
    Повір, гавно рідке той бош,

15. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Щоб нормально терли можна попіняти самі резинки (брати графітні) в щітці. Але то треба щоб каркас був металічний. В мене на попередній машині такий був, сильна штука, можна підігнути де потрібно і буде терти вері гуд.

16. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    адріан

В мене бош аеротвін вже рік труть нормально.

17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    також стоять аеротвіни, брав в Києві 280 грн. пара - дійсно добре труть і на швидкості більше 100 км/год краще прилягають до скла. Каркасні в мене пригали по склу, але можливо це через стан поводків.
    П.с.На якість витирання скла ще впливає стан самого поводка та трапеції.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)