??? Біла фігня в маслі ?????

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yra Golf3, 9 лют 2008.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Відкриваю кришку мотора (там де масло заливається) а на кришці з низу ніліт такий ниби паста білого кольору.

Додано через 1 годину 36 хвилин
    Піккажіть що це може бути і чи це не смертельно для мотора?
    (Якби це була вода то білим було б напевно все масло а не тільки в цьому місці я так думаю)

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: ??? Біла фігня в маслі ?????

юзай пошук!!!! вже обговорювалось ;-)

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

це сліди антифризу. Найпростіша причина - майстри при заміні чогось або при ремонті зливали масло в свою пагану каністру, де як правило водиться водаю Найскладнійша причина - всередині мотора дірка, через яку в масло просочується антифриз/дощова вода/рідини від недоброзичливівців.

Останнє редагування: 30 лис 2008
  4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Скоріш за все пргоріла прокладка голови і до мастила просочується ОР. Для мотору та ємульсія біла СМЕРТЕЛЬНА!!!!!!!!!! Вона ЗОВСІМ не змащує пари для тертя!!!!!

5. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

а якщо тим білим лайном в фільт повітряний харкає ?

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

аж страшно уявити :shock:

7. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

якщо через патрубок сапуна бува течуть "соплі білі":) - то це я так розумію,що тосол попадає в масло, але під клапанною кришкою такого "білого" немає, що то таке? і ще, якщо заливаю масло до потрібного рівня, то через трамблер,кришку через яку масло заливати сочітся масло, а вже згодом то и прориває ніби прокладку клапанної кришки і звідти теж тече... чомусь мені кажется, що ніби те масло не стікає з голови... хто що підскаже?

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Те що туда попало щось не те що треба це зрозуміло.
    Але якби наприклад це була ОР тоді вона б попала в масло і все масло в моторі б стало біле(чи сіре), але масло на поміняло кольору, а лише під самою кришкою і біля неї така фігня утворилась.
    Але всерівно дякую!!!

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Масло і вода мають різну щільність, вони не змішуються. Якщо, звичайно, пропорція не 50/50 :) Тому вода в маслі осідає в піддон, що вона не може зробити в піні.

10. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Попробую, промити на наступній заміні масла, а там видно буде.
    Як кажуть "весна покаже хто де зимою ср?в"

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

десь так :)

12. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

У мого гольфа2 така сама "біла фігня" на кришці для заливки, але як потепліє цього нема.Це не може бути ОРтоді масло поміняло б колір.Мені казали що це така якість масла.

13. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В мене також почало зникати по троха. Але минулої зими такого не було, а мосло я те саме заливаю.

14. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

Я думаю що нема чого паритись.Така сама фігня у більшості машин які щасливо бігають нашими дорогами.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Какетокакето!? Білішість машин цього клубу чомусь такого не помічало.
    Те саме тому самому - рознь.

16. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

Я передивився у багатьох знайомих під цю кришку(крім нових машин) і там був такий наліт.То машини старші 10р.На моє запитання відповідали , що це волога яка конденсується із повітря... Або в нашому регіоні всі продають фуфлове масло? Але однозначно при попаданні ОР в масло воно міняє колір - сіріє і рівень масла росте.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

скільки в мене було машин, скільки є - на жодній не зустрічав...

18. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

Говорю про те що бачив. А цю фігню видно якщо машина добре остила.Менше кажучи вранці відкриваю гараж , відкриваю капот . відкриваю цю саму кришку і на ній ця біла фігня. І така ситуація у багатьох з ким я спілкувався в Бориславі,Дрогобичі,Трускавці.Менше цього ця штука лізе в повітряний фільтр.Можливо у ЛЬвові чи йнших регіонах цього нема, у нас я бачу ця проблема не актуальна. Хоча сам ому цікаво що це таке.

Додано через 8 хвилин
    Масло не змішується із водою і якщо все в стані спокою то вода внизу масло зверху , але якщо це все бовтає гідронасос ситуація зовсім друга.Масло світліє навіть може стати як кава з молоком і тиск падає це доведено практикою .

Додано через 16 хвилин
    В тебе напевно забився отвір або шланг через який скидуються гази із клапанного простору .Від"єднай шланг і прочисти всі ці отвори , подивись що робиться в пов.фільтрі.

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Містика! Думаю, львів'яни чи кияни підтвердять, що так не повинно бути і такого ні в кого немає. Може у вас якийсь підприємець маслом зі своєї бочки магазини постачає? Я не здивуюся, бо знаю, як в Стрию ставляться до клієнтів автобізнесмени. Це суцільний обман та хамство, стикався з однією СТО та магазином автозапчастин "Пассат". Хами рідкісні.
    це стандарний ефект при великій концентрації води в маслі, але при малій вода осідає в пінці на стінках і кришечках.

20. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

а мені здається то через негерметичність системи.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)