Більшість українців не довіряють міліції

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем LvivGirl, 22 лис 2011.

?

Чи довіряєте ви міліції?

1. Так, повністю.

1 голосів
    3,1%
  2. Так але хто їх знає)

1 голосів
    3,1%
  3. Ні

28 голосів
    87,5%
  4. Ваш варіант

2 голосів
    6,3%
  1. LvivGirl

LvivGirl Новачок

Polo
    Центром Разумкова, у період з 29 вересня по 4 жовтня, було проведено опитування серед жителів України, щодо ставлення українців до міліції. Для правоохоронців результати даного соціологічного дослідження виявилися невтішними. Більше половини опитаних – 57 відсотків, заявили, що повністю не довіряють міліції. Оцінка проводилася за п’ятибальною системою. Респондентам пропонувалося оцінити діяльність правоохоронців у своєму місті.

Як показав проведене опитування, лише 6 відсотків респондентів повністю довіряють українській міліції і підтримують її діяльність. Частково схвалюють діяльність співробітників органів внутрішніх справ 26,3% опитаних. Цікаво, що оцінку «3» і більше, респонденти поставили міліціонерам за організацію охорони представників влади. А, от інші сфери діяльності міліції оцінені незадовільно.

Нагадаємо, що нещодавно в Міністерстві внутрішніх справ відбулися кадрові зміни. Главою МВС був призначений Віталій Захарченко, а екс-міністр Анатолій Могильов очолив уряд Автономної Республіки Крим. Новий глава МВС заявив про те, що «поспішних кадрових перестановок в МВС не буде». Хоча, як нещодавно повідомляло джерело, за наявною інформацією, заяви про відставку написали перший заступники міністра внутрішніх справ Сергій Попков і Сергій Черних.
    Джерело: http://dailylviv.com.ua/2011/11/11/bilshist-ukrajintsiv-ne-doviryayut-militsiji-1801/

Останнє редагування: 22 лис 2011
  2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Ваша перша тема, і відразу таке опитування...
    Ви, часом, сама не з міліції ? :)

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я б залишив одну кнопку на голосування )))))

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Доверяю ТОЛЬКО своим знакомым которые сидят в своих кабететах!!!!!
    А про какую милицыю мы говорим??

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А про яку б не говорили. Я обрав пункт ваш варіант і хочу його тут озвучити. Це ніколи в світі не довіряв і не довіряю. Чому? А тому що поки не скоротять тих в кабінетах на половину і потім ще раз так, поки іншим не піднімуть зарплату в 10 раз як мінімум, доти вони не будуть виконувати свою роботу. І доти буде такий бардак всюди де лише з'являються люди у голубій формі. Якби вони бодай на 25% виконували свою роботу, в якій би ми зараз країні жили навіть уявити важко. Це був би майже рай. Але і я б на їх місці з такими зарплатами і постійними вимогами зверху дай дай так само би працював. І багато хто також. Хоча ні, я б тоді там не працював жодного дня. Що я і роблю. Лише не розумію інших, які ще там працюють. Не те бидло, що там крутиться в основній своїй масі, а ту невелику частину чесних і принципових. Змінити нічого не можуть, лише чогось чекають сидять там. Минулого вівторка по 1+1 в 22.30 в передачі "Гроші" якраз показували приклади, чому не можна довіряти нашій міліції. Я зі свого життя маю не менше прикладів. Але, думаю, кожен має їх аж забагато

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    тоді можливо звільнити їх)))) я б так зробив зменшив їх кількість, щоб зекономити і підняти тим що залишилися ЗП, а залишив би щоб залишався якись елемент страху(хоча для людей "внезакона" він і так відсутній, хіба для тих хто законослухняний, щоб бува не надумав зайнятися дурницями), а так міліція стоїть збоку коли бють громадян сам бачив, дехто і тут каже йому мало платять навіщо йому ризикувати, та йомайо а що йому тоді робити як не захищати свободи громадян. Інша причина що в цій сфері як у військових всі "свої" туди кмітливі люди не ідуть зазвичай, їх кількість не велика(як в ДАЙ,міліцію митницю) все мазані місця. от тому в нас і хамство, тупізм і безпрЄдел. от зараз до Євро їх заставили вивчити англійську мову так це нереально недавно чув, що з міліцією будуть ходити перекладачі)))) вони і українською ледь говорять(багато відео з сходу особливо, де звучить ламана украївська-російська говірка, а державна мова називається "телячою") Це тільки наші представники "органів" модуть в нетверезому стані збити людину і далі працювати на своїй посаді, а не сидіти за гратами.. як вже було зазначено в пепередній темі де описано ситуацію в Грузії шокода що в нас нема фінансових можливостей і бажання напевно таке зробити на території України

Останнє редагування: 22 лис 2011
  7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    На все воля всевишнього, тобто на букву Я який. Але йому вигідно залишати все як є, бо... бо вигідно. Інакше б він давно це змінив.

Коли прийшов до влади на букву Х*й (а, не, сорі, на букву Юй), то податкова вже 16 грудня дзвонила мені чому не приходите за свідоцтвом на підприємницьку діяльність на наступний рік. А до того, хто не знає що це таке, то кажу - свідоцтва видавалися лише в лютому наступного року і то після мзди. Ось хто мав всі шанси змінити цю всю бадягу на пристойність. Але на то він і Юй тобто Х*й (дами сорі, інших слів немає), щоб втратити все. В першу чергу довіру тих людей, які мерзли за нього на Майдані. Він собі має тепле місце і не одне в Карпатах, в Криму і за кордоном, і пішли всі інші на Юй тобто на Х*й, як він зараз собі вважає.

От був би хтось з нас президентом, то невже би відмовився від неофіційних 100 тис. зелені в день? Думаю, що ні. А ще думаю, що суми там, мабуть, набагато більші, на порядок якщо не два чи три... Совісній людині туди, вже не раз тут говорили, і не лише тут, попасти - легше в рай чим туди.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)