Блимає індикатор зарядки акумулятора, коли газую

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем DEMO, 6 кві 2008.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Коли їду собі спокійно то все добре, а от коли трошки прижимаю педальку газу то індикатор починає світитись відпускаю газ знову тухне. ЧИ означає це шо давно вже пора замінити ремінь ГРМ?

2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Відповідь: Блимає індикатор зарядки акумулятора, коли газую

Спробуй натянути ремінь...Стандартний випадок.
    Я мав на увазі генераторний ремінь:-D
    І так ясно що ремінь ГРМ тут як "не приший кобилі хвіст".

• Подобається Подобається x 2
  3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ремінь ГазоРозподільчогоМеханізму немає нічого чпільного з ремнем генератора.
    Ремінь генератора обі схоже треба натягнути.

• Подобається Подобається x 1
  4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Два варіанти:
    1. ремінь (підтягнути) або шків гени (поміняти, якшо вироблений і ремінь проковзує), дешевший і простіший
    2. вироблений якір або пробитий діод в діодному мосту (не тримає зарядку на високих обертах) дорожчий і складніший.

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Блін ото лопухнувся з матчастю :sad:
    мав на увазі ремінь генератора а написав інше.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

99% ремінь генератора.
    Правда на мому Опелі лампочка підзарядки вже 6-й рік підсвічує, і все ОК! (в мому випадку скоріш за все десь електропроводка підзамикає)

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ремінь спробуй замінити. І дуже уважно подивитися на шківи генератора і на самому двигуні.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну ви, народ, даєте 6 дописів з фразою, що треба ремінь натягнути. А кнопки навіщо?

P.S. DEMO, натягни ремінь генератора :)

9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Проблема вирішилась сьогодні ввечері. Передісторія...
    В четвер їхав собі мирно в напрямку до центру машинка було неймовірно тупа але я списував все на забиті форсунки чи там проблеми з інжектором який я все не мав часу вибратись продіагностувати. Підїжджаючи до Зеленої в мене почало пропадати радіо ну мене мої пасажири заспокоїли мовляв тут такий район може радіво пропадати. Щойно виїхавши на неймовірно переповнену Зелену я почув як машинка зробила пчих пчих і заглохла. Накатом добрався до обочини вслухавши купу бібіпів від тих хто ззаду. Коротше розрядилась акума насмерть :sad: висновки генератор не давав струму і я туди приїхав на акумі млін. Все думав пипка згорів генератор чи там діодний мостик пробиває абощо. Викликав друзів які мене притягнули на стоянку по дорозі пробував декілька раз завестись "з товкача" не помогло, що підтвердило мої здогадки про дохлий генератор. Далі була діагностика генератора на сервісі "Бендикс" де, треба віддати належне, сказали шо він абсолютно справний, а не злупили бабла за супер ремонт. Ремінь генератора був абсолютно нормальний і нормально натягнутий. Пичина напрошувалась одна ПРОВОДКА! перевірили два дроти силовий і той шо тонше (мінус) силовий нормальний, а от той шо тонше в двох місцях перебитий. Проблема зникла все гуд. От млін тільки тепер думаю а якого милого відразу було не перевірити проводку.:)))

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дякую за звіт, але якого милого на червоних лампах їздити!?

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

так в тому то і справа червона лампа блимала тільки тоді коли я різко збільшував обороти коли розганявся або їхав під гору, причому я того не зміг відтворити на холостих тобто блимало тільки при їзді.
    Навіть тоді коли висадило акуму і я заглох посеред вулиці до того лампа не горіла видно той дріт був цілий рівно на стільки шоби хоч шось від генератора йшло і лампа не горіла але зарядки акума не відбувалось.

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Схожа ситуація: десь цілий тиждень засвічувався акумулятор, але тільки коли збільшував оберти більше 2700, вчора вечером взявся їхати і сталось все навпаки, акумулятор світився постійно і тільки коли збільшував оберти більше 3500, то він трошки пригасав.
    Тепер слухаю ваші варіанти можливої поломки?!

13. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    1. Ремінь генератора.
    2. Щітки генератора
    3. Регулятор напруги
    4. Діодний міст.
    5 П-ки генратора

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Електрика - наука про контакти, або цілі дроти. почни з клем АКБ - може окислились. далі генератор, далі всі дроти по черзі. Але тільки з мультимером.... а не на язик.)))))

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    мультиметр то є, але навиків з його роботою нема)))

16. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Продовження історії)))) думав поїду до знайомого на сервіс хай подивиться, але треба було ще на заправку, заїхати то заїхав, але потім вкляк))))Короче кажучи заволочили мене до дому і знайомий шось відкрутив і видав діагноз...
    одна з щіток нафіг спати пішла))

17. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Діма а в мене коли на високих обертах засвічувалась лампочка то причину я виявив у зїджених кільцях статора генератора....
    але ше маю побічну проблему.... навіть 2
    1) зїдає ремінь генератора так що той раз у тиждень тупо рветься...
    2) тепер зарядка йде завелика настільки що усі датчики на приборці брешуть...
    мож хто підкаже?

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Заміни шоколадку! В мене було щось подібне: загорілася лампочка зарядки(був за 50 км від дому), проїхав десь 30км потухла через 5 знову загорілась, додому доїхав. Зняв в гаражі нову(близько місяця) шоколадку на ній виробітка так що одна щітка впиралася в ізольовану частину якоря, поставив стару(служила більше року, і рік лежала) стало все супер(яскраво світяться прибори, світло в салоні), але з ранку поїхав на роботу(було видно тому їхав без світла 50км), а зібравшись в вечері по темному їхати до дому, включивши ксенон він розпалювався і тухнув по черзі(перезаряд)+ весь акум був мокрий. Відключивши провід на "возбужденіє" генератора доїхав до дому. Потім поставив назад "місячну" шоколадку попередньо зачистивши виробітку. Зараз все добре!

19. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я так і думав шо справа в шоколадці але от думаю чи варто брати знов неоригінал з магазину? чи паяти нові щітки на бу оригіналі?

20. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    краще паяти щітки!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)