Блок управління двигуном

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем dima1405, 8 бер 2009.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене є двигун 1,3 інжектор, на ньому стоїть вприск dijifant (наскільки я розібрався) Так от питання чи є якась альтернатива поставити "повноцінні" мозги , чи неламати голову а поставити рідні(доречі знайти їх майже неможливо)?

2. dima1405

dima1405 Місцевий

Розібрався точніше digijet

3. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Став рідні .

4. dima1405

dima1405 Місцевий

Так звісно поставити рідний вприск - це самий оптимальний варіант. АЛЕ щоб знайти блок управління до рідного вприску - це головна біль покруче мігрені. Саме тому я поставив питання чи є альтернатива. Я подумую про SENSовський вприск, розробляли його з BOSHем (хоча як мені здається то просто його купили). Звісно там більше датчиків, вприск схожий на dijifant(зовні), обєм співпадає. Так чомуб неподумати над таким питанням?

P.S. Дякую за відповідь! Я думав що ніхто невідповість.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Сенсовський вприск - надто менінгітно, замахаєшся. Уяви тільки як поміняти форсунки на невідповідні, я вже некажу про несумісність електросистеми, паливопроводів, синхронізації з запалюванням ітд. Якщо справді велика проблема - постав інший двигун.

6. dima1405

dima1405 Місцевий

Я розумію що простотою дане переобладнання не відрізняється, так питань більше ніж відповідей, АЛЕ якщо не прагнути зробити щось подібне, добавити своєму авто ексклюзивності, намагатися подолати якісь складності, коли можна просто здатися- це рішення простіше але не таке цікаве:):):)

SENSовський вприск це як один з варіантів(обєм той самий, і легко знайти запчастини), можна подумати і над іншими сучасними бюджетними варіантами. Саме тому я створив дану тему, щоб мати декілька варіантів і з них вибрати оптимальний, якщо знайду рідний блок це буде ідеальний варіант(нажаль його покищо немає)

scirocco дякую за твій допис і твою думку!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)