Нашо в машині болотники? в мене заді 1 болотника нема, так її купив, але я не бачу різниці... в мого батька на пежо взагалі їх нема.......... Бачив гольф 2 білий з гігінськими червоними болотніка, нашо вони? чи то для краси, хоть мені і не подобаєтья
Відповідь: Болотники Та, бризговики- то потрібна штука. Особливо коли затратив 6 годин, щоб помити і відполерувати машину, біля циганів- ЗНОВ ПОТОП!!!Або по липинського, мля... І шо тої краси - на 7 хвилин?! Болотники треба, Але не SPARCO жовті, шо по дорозі волочаться
Відповідь: Болотники Однозначно, потрібна. Нажаль, ніяк не зберуся собі купити і причепити. Після мийки виїзжаєш, десь мінімальна калюжа чи просто кусочок мокрого асфальту, вже бруд на дверях від передніх коліс...
Відповідь: Болотники З передніми погоджуюсь бо замічаю в батька таке... А нашо задні. Я ж написав 1 в мене нема і одинаково машина забрюднюється ДЛя вигляду аргумент не приймаю.... Все лишнє люблю знімати.....
Відповідь: Болотники Чому? Крім практичного значення болотніки мають і естетичне. Скажем на машині з дисками великого радіуса, низькопрофільною резиною вони не будуть виглядати. А коли все original(колеса стандартного радіуса) + болотніки то виглядає краще, ніж без них; особливо на більших, поважних авто.
Відповідь: Болотники я на то не зважаю. в мене слабий двигун, тому знімаю з машини все лишнє і лишнє не вожу
Відповідь: Болотники так однозначно знявши болотники ти суттєво облегшиш машину тому ККД двигуна не буде йти на те шоб тягнути ну просто важелезні болотники, а додастся до швидкості автомобіля, з таким облегшенням ти вже маєш шанси на драг райсінгу!
Відповідь: Болотники смішно.... ну шо купляти спец мені 1 болотнік для вигляду? чи краще зняти той ош є?
Відповідь: Болотники Ну якщо вже так мішає, то знімай. Можеш віддати мені:smile: , бо я якраз обірвав правий(на іншій машині).
Відповідь: Болотники Хлопцi! Болотники потрiбни нi до краси, а до оборони. Заднi оборонiют другi машини вiд гравiя, якi вилiтає з-пiд колес. Переднi потрiбни особливо зiмой, оборонiют пороги та двiри вiд ciлi.