Боремось проти яскравих вивісок?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 5 лют 2013.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хто їздить в темну пору дня або вночі поруч з Ашаном, поруч з Монументом слави, ще на Кульпарківській, а також по інших вулицях, то мав побачити надяскраву рекламу на бордах. Ось сьогодні біля Монументу слави вже настільки вона блимала, що я думав зупинятися, бо геть нічого не бачив. Ще по вулицях Львова з'явилися червоні або зелені хрести аптек і аптечок, які також відвертають увагу. Чомусь вони в більшості своїй біля світлофорів. А світлофори в більшості згорівші. І от їде людина, бачить зелений, швидкість не скидає до нуля. А вже на перехресті бачить, що це не світлофор маячить зеленим, а хероптека хрестом так світить. І добре, якщо встиг з'орієнтуватись. До ДТП зовсім недалеко що в першому випадку, що в другому.

Мені цікаво, як наша спільнота відноситься до такого виду перешкод для водіїв та, відповідно, факторів створення ДТП цими перешкодами? Чи не пора подавати документи на цих рекламщиків у Дорожній контроль і т.д.?

На садотелебаченні показали сюжет, що мол ця реклама для пасажирів, а водій має бачте бути виспаним і відпочившим, тоді ця реклама не буде йому заважати. Але є в місті якісь служби, які б мали погодити це з ДАЙ? Реально поїдьте подивіться зі сторони монументу як їхати на Гвардійську. Ввечері/вночі можна всліпнути не лише водію, але й пасажирам. Ну їм то хоч якось по барабану, але засліплений водій - це вже біда. Чи як?

Останнє редагування: 5 лют 2013
  2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    та всім взагалі пофіг на ті реклами. мені от абсолютно не заважають

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Я теж не зауважую такої проблеми.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Гарно сказано. Показово. Ти застав совдепію?

Один голос байдужий (написано "всім", але голос то один). Чекаю далі, аж цікаво стало. Ось тому так і живемо, що або з себе не викоринюємо її, або передаємо з покоління у покоління.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    хто ще. серьозно, взагалі небачу жодної проблеми. ще ніколи мені ті вивіски не заважали, та й не звертав уваги на них до твого посту, незважаючи на свій відносно поганий зір(близорукість)

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Добре, поки будемо вважати, що вони заважають лише мені. Один з трьох поки що проти :) Вдень я їх також не бачу, а ввечері так мене сліплять, що колгоспні ксенони відпочивають.

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А от з тим варто було б поборотись.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Абсолютно не заважають вивіски і мені. Блимають собі та й блимають.
    Все видно.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вивіски вивісками, але аптеки для епілептиків дійсно напрягають. Які пропозиції?

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Поки що вивчається ситуація. В нас всім все по барабану. А коли вже пізно, тоді починаються питання.

11. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Якщо говорити про нічну пору, то вивіски вивісками, а от прибиральники з люмінісцентними жилетами дійсно напрягають, бо здалеку думаєш, що то ДАІшники стоять.

Відносно вивісок, то я собі якось продиференціював: "жоден світлофор не вішають зразу на будинок, а жодна вивіска на стовпі чи дроті". Тому якщо щось зелене/червоне висить на будинку - вивіска, а якщо на стовпі чи дроті над дорогою - знак або світлофор.

П.С. Так, знаю, що зараз хтось десь відкопає світлофор на будинку чи вивіску на стовпі - але це вийняток.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Донедавна такий світлофор був тут http://goo.gl/maps/FWCXE . Я його колись кілька разів проїжджав не помічаючи, аж поки мені не звернули увагу, що там є світлофор :)

А реклами і вивіски мені загалом якось не заважають.

13. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Про аптеки погоджуюсь, інколи напрягають. Не памятаю місце, але один раз чуть перехрестя в ночі не проскочив через таку аптеку. Але це рідкісні випадки, коли аптека з таким зеленим хрестиком біля дороги стоїть.

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    розсмішив. це ж їх засіб виживання на дорозі. та й те що ти почнеш обережніше їхати, побачивши їх тільки в +.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я за той світлофор колись судився. Там він дійсно висів так, що просто треба знати про його існування. Особливо при повороті ліворуч.

16. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Мені не заважають).

17. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    ту рекламу на Гвардійській я бачив, відволікати вона мене не відволікає занадто сильно - бо дивлюся на дорогу.
    А оті рідкісні випадки і можуть стати фатальними.
    Я колись зі Стрийської піднімався, в очі світило яскраве сонцема мені з Гвардійської прямо перед носом в низ на Стрийську вилетіла машина, ледь встиг пригальмувати. Тому це перехрестя проїзджаю з обережністю.
    Я б це питання поставив десь на 10 місце (а то й нижче) з чим потрібно боротися на дорогах.

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    задача номер 1 з чим варто б боротись на дорогах - це заставляти дпс складати протоколи про невідповідний стан доріг і розмітки

19. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    треба дивитись на дорогу, а не на реклами! і по сторонам...

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а от подивіться на кількість вивісок в ласвегасі і нічо якось їздять навіть під градусом

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)