Народ підкажіть де купити бортовий комп'ютер для Polo classik 98 , які дані можна бачити на ньому , скільки коштує, до чого підєднувати, як точно він показує розхід палива і чи показує температуру за бортом і в середині, А може хто може докладно розказати про комп'ютор.
Відповідь: Бортовий комп'ютер якшо в тебе бензиновий дивись тут http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=2569
Відповідь: Бортовий комп'ютер Для volkswagen polo 1,4 ,benzin 1998 нема нічого, може хтось знає де є у львові?:!:
Відповідь: Бортовий комп'ютер Непонятный пост: Если это вопрос где он есть, то самому тебе его будет сложно найти, а вот в проге по комп. диагностике сразу указано где его искать. А если нет, то к чему это?
Відповідь: Бортовий комп'ютер Поверь, даже если ты его вид будешь знать, то можешь не найти. Они бывают глубоко запрятаны, там где даже не подумаешь искать. Если буду на сервисе на котором раньше работал, то в проге попробую глянуть где он у тебя дол;ен находиться
Відповідь: Бортовий комп'ютер я знаю де він є захований просто я не знаю чи то він, а фртка в такій поганій якості як треба для опублікування мені не виходить, а чк зменшити її я не знаю.
Відповідь: Бортовий комп'ютер от такий розєм але незнаю як він називається чи то OBD2 чи ні , і яка в нього розпайка? Може хтось знає? Переглянути вкладення 149
Відповідь: Бортовий комп'ютер Вроде это и есть OBD2. Но какая у него распайка не скажу, потому что не знаю