Сьогодні говорив з чоловіком, який запевнив, що може організувати будь-які запчастини (нові та вживані) за нормальною людською ціною. Чоловік в Києві, але може послати будь-що будь куди (гусари, малчать!). Його звати Володя, тел (044) 5997952. Якщо хтось скористається контактом - прошу тут викласти відгук. Якщо все супер - ставимо його в партнери, якщо дорого або хамсько - зносимо.
Відповідь: Будь-які запчастини під замовлення маленьке уточнення в нього запчастини лише нові б\у взагалі немає, по цінах поки що не скажу так як нічого в нього не купляв але на вскидку він мені сказав, наприклад Лямбдазонд новий від 200 до 250 грн.
Відповідь: Будь-які запчастини під замовлення а я ы не казав, що дорого просто констатував факт ) п.с. я взяв новий ЛЗ на розборці СЕАТ, 140 грн.
Відповідь: Будь-які запчастини під замовлення отак в них (по ъхных словах) пряма доставка з Польші. ото тому вони мають і б\у і нові запчастини (так при наймні в києві, на багатьох розборках)
Відповідь: Будь-які запчастини під замовлення лише нові то в того дядька чий контакт був написаний в першому пості ) а б\у і нові то я мав на увазі інші розборки на яких я брав запчастини.