Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? А шо тут думати: Севастополь-Красноперекопск-Армянськ-Херсон (по обїздній)-Миколаїв (по обїздній)-Нова Одеса-Вознесенськ-Южноукраїнськ (АЕС сцуконах!)-Первомайськ (сцуко вбиті дороги)-Ульянівка (виїзд на автобан Одеса-Київ, акуратно можна блуданути, тупі вказівники, десь є місце де по вказівнику їдеш типу на Одесу,)-Умань-Гайсин-Немирів-Вінниця (якшо міст досі закритий-придецця через місто)-Хмельницьк по обїздній-(починають закінчуватись нормальні дороги)- Тернопіль по обїздній-Озерна (кльовий і дешевий підхав, так і називаєця-Озерна, купа фур стоїть завжди, при трасі зліва)-дороги взагалі нах закінчуються-Золочів-дороги нема і вже не буде-через Винники вїжджаєш у Львів-ВВ клуб, пиво, дєффкі і всі приколи! Щасливої дороги!
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? через херсон - миколаїв - веселинове - миколаївка - балта - тульчин - шаргород - вінківці - городок - сатанів - гримайлів - тернопіль - золочів - ЛЬВІВ кароче якщо прикласти з миколаїва до львова пряму, то там практично пряма, ну звичайно трохи вліво - вправо , сам прикинь по карті.
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? ти сам сюдою їхав коли небудь, особливо через Тульчин?
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? Ось такий маршрут намалювала прога. То помоєму співпадає з дописом Маркеля! http://www.sit-trans.com/?start_cit...=%D0%E0%F1c%F7%E8%F2%E0%F2%FC&action=distance
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? неїхав , але так саме скорше, електронна карта каже.
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? А ти спробуй ввести саме найшвидше. І що то в тебе за така електронна карта? Хто випустив, якого року давності. По тих пшеничних селах (Городак, Сатанів) там взагалі дороги дуже вузенькі і поворотів батато різких. Я там раз їздив.
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? +1 Markell Не раз так їздили до Криму. Так найзручніше і найшвидше.
Відповідь: Буду їхати з Севастополю до Львова. В кого є пропозиції - як? ну значить тре їхати так як каже Markell, а карта в мене MAP-UA