Друзі допоможіть мені взнати букви мого двигуна!Знаю де воно має знаходитись,але там же все знищила корозія.Чи є ще якісь признаки по яких можна його визначити?(Двигун 1,6,каталізатор по-мойму є)
Відповідь: Букви двигуна Краще я навчу користуватися пошуком. Вгорі над дописами є планка, у правій частині якої написано "пошук". Треба натиснути на напис і в формі набрати потрібну фразу. В даному випадку - "де букви двигуна" або "де букви мотора". Після того для зручності ставиться крапочка на фразі "Show posts" і тиснется "перейти". Вуаля - таких тем з десяток, причому відразу видно текст дописів.
Відповідь: Букви двигуна Якщо ще з пошуком не розібралися, дам пораду- Всі дані про комплектацію і ВІН код продубльовані на наклейці в багажнику і сервісній книжці якої мабуть нема.На цій наклейці має бути номер серії по якому можна пробити машину по ЕТЦІ і знати достеменно всю комплектацію.Якщо наклейку не знайшли то дайте фото двигуна і бажано ,щоб на фото добре видно було карбюратор.На 1.6 переважно йшли RF з простим карб 2Е2 і PN з електро карб 2ЕЕ.
Відповідь: Букви двигуна шукай в цих місцях сюди тобі розпише позначення двигунів 1,6 PN-51 KW 86 -92 rok,HM-55 KW 84-88r,EZ-55KW 84-89 r,EZA -55 KW 84-89 r те 1кв 1,36 км ми множимо те і виходить нам скільки механічних коней
Відповідь: Букви двигуна В мене в позначених місцях є гладка поверхня на якій явно ніколи нічого не було. Номера двигуна в техпаспорті нема, Даїшники при переоформелні його просто не знайшли. Де ще можна взнати ту інформацію про ті букви двигуна.
Шановні, може хтось підкаже....Шукаю масляний піддон на Гольф 3-1.6, букви мотора ABE, але такого маркування мотора не знайшла ніде Є ABF... Можливо таке, що його взагалі в природі не існує?
І в чому прикол? ABU…….бензин…….1598 cm3………55кВт / 75 PS Вдасне і є той 1.6. Не зустрічав на просорах інету ніде двигуна АВЕ, можливо що такого і не було?
Ти не там дивилася, чи не так дивилася 1. Потрібно вдягти мініспідницю. 2. Покликати когось з одноклубників на допомогу 3. Показати як ти під капотом пробувала розгледіти номер. 4. Одноклубник, запасеться терпінням, і наждачною бумагою, швиденько знайде той номер
.....вєрняк.... не по інструкції шукала той номер Bass, дякс за пораду! Візьму до уваги. Зараз же оголошую кастінг "Найкращий шукач номера двигуна на моєму Феррарі"