Бутлі для питної води

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем nzi, 19 лип 2011.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    і так цікавлять бутлі для води акі які возять постачальники питної води разом з помпою. може хто знає де їх можна купити(цікавить сама тара) . на вихідні постійно їжджу на дачу і вожу воду звідти задовбало трохи возити в тих 6 літрових бутлях тай наливати з них не ахті зручно. на фірмі користуємося такою помпою з якої зручно наливати. погугливши і дізнавшись від дистридюторів трохи був вражений цінами. ціна самої пляшки 50 грн а ціна помпи, якщо китайської то 50-60 грн якщо Турецької вона трохи краще зроблена то 90-100 грн .
    от і запитання може хто знає де можна придбати дешевше? за ці ціни. можливо знає компанію яка виготовляє ці бутлі і продає їх поштучно. буду вдячний за інформацію

2. vvityok

vvityok Новачок

vw passat
    І мене таке питання цікавить

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Нема дешевше, це їхня нормальна ціна. Сам купував так.

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    нажаль так підтверджую..
    дешевше не знайшов. можна купити б/у типу списані, купив так одну ну поки користуюся..
    тему оновили))))
    темі ап можливо хто що підкаже або зявилися дилеру тут,які організують знижку.

п.с. дуже зручні вони в рази кращі ніж малі. 4 таких пляшки для сімї на тиждень вистачає. і тільки 2 ходки потрібно робити))

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А як вирішується проблема їх закривання? До них існують корки? бо я не знайшов, тому складно транспортувати і носити від джерела.

6. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    може хтось має номер?

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Який номер? Якщо номер телефону фірми то я найдешевше знайшов фірму Оазис, гугл скаже телефон. В них 2 бутлі+помпа+вода в двох бутлях+доставка в офіс коштували 177 грн.

8. masterlviv

masterlviv Новачок

lacetti

скажіть будь-ласка де ви знайшли саме такі бутлі з ручками? бо в інтернеті у львові практично нічого не знайшов.... знайшов фірму українські джерела, єдина де продають самі бутлі, але в них нема з ручками. казали шо можна докупити якусь ручку за 30 грн ше, але я думаю шо це буде до одного місця... фірма ця на чайковського 8.

а мені саме потрібно такі бутлі з ручками, шоб зручно носити до машини і додому потім. поділіться інформацією де купували і скільки коштують:hi:

9. masterlviv

masterlviv Новачок

lacetti
    ну і що так nzi і не появлявся і нічого не радить?(((

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ой сор не побачив обновлення теми.
    та щось порадити особливо нема що...
    як я зробив(я ще в пошуках дешевих бутлів) купив один бутиль в компанії українські джерела(це не реклама) http://www.djerela.lviv.ua/ ., один взяв в знайомого на мотозаводі(в товариша на іншій фірмі той що б/у, поки тримається) і купив в епіцентрі 2 баклахи такі з носиком.
    значить в тих бутлів що з ручкою менший обєм. мені і без ручки досить зручно вони не важкі в обидві руки і на 4 поверх.(краще ніж баклахи по 5-6 літрівбо не ріжуть руки)
    насос так і не придбав, а здалося б.
    в мене вода не розливається там на горлишку є така пластмаска яка відкручується по спіралі вона не злізає(баклахи вожу в багажнику стоячи) а в іншій там був механізм, типу з шариком тобто зверху дирка діаментром з палець то знайшов кришку, яку кладу зверху. це все діло в багажнику фіксую резинкою з гачками і по бездоріжжю катаюся, ще багажник не сушив)))
    так що хто не хоче шукати бутлі , такі каністри теж досить непогані, але насос туди не поставиш..

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Шукається 1 бутль з-під води, може бути і б/у. Підкажіть де взяти або хто має маякніть.

12. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    взяти в тих хто продає воду!
    Вони їх купляють оптом, такі бутлі не продаються в роздріб, зазвичай, бо попит на них практично відсутній. Тому брати лише в постачальників води за завищеною ціною..

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    30 грн коштує в них.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Мені сказали ціну 57грн.
    Але можливо хтось має б/у чи дешевше, оскільки цей бутль буде різатись і т.д. Короче потрібно на село для "хозяйства"(експерементів), тому може навіть буди з пошкодженим дном.

15. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    _ля, та купи вже за 57 грн! не така велика сума, щоб всім мозґ довбати..

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    та проблем купити не має(кеш є), але "вдруг как в сказке........" і хтось має таку річ без потреби, ну і не за просто так...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)