Допоможіть знайти причину! Коли нижимаю кнопку на пульті "поставити на сигналізацію" машина ставиться на неї але центральні замки не закриваються (точніше закриваються в 1-му випадку з десяти...). Знайти логіку чому це саме так знайти не можу. Машина - Сеат Толедо 1998р., замки центральні рідні, сигналка не рідна, але простенька.
в мене зараз теж щось схоже.в мене наприклад причина в насосі який викачує повітря викачує повітряюя не знаю яка в тебе там система,але якщо повітряна.то в багажнику має бути насос глян може контакти відходять або може він перегрівається.
А може ше трубка десь злетіла і нема тиску. Доречі хто знає толкового майстра по сигналкам тоже є деякі нюанси?!
Приїжджай на зїзд - там найдем причину Ну а взагалі перше що треба зробити - подивитись чи на вакуумний насос в багажнику приходять 12В
Дякую за поради! Завтра подивлюсь. Думаю напевно, що це все таки з сигналки на замки не доходить сигнал, бо ніяких звуків зовсім немає, а коли я закриваю ключем головний центральний замок то і всі решту нормально спрацьовують.
Все, проблема вирішена! Був беребитий дріт, який йде від сигналки до помпи! Тепер замки працюють як годинник!
от в мене була і впринципі вона є проблема.центральний замок клинить в одному з двох положеньюя думав що трубка перебита але затикав дірку пальцем ефект той самий.як на мою тяму то причина в фіксаторі чи то датчик який фіксує коли вимикати насос.де його можна купити?може хто має?