Центральні замки спрацьовують не кожного разу???

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MasterMind, 19 тра 2009.

1. MasterMind

MasterMind Початківець

Seat Toledo, 1998, 1.6i
    Клубна карта:
    000034
    Допоможіть знайти причину!
    Коли нижимаю кнопку на пульті "поставити на сигналізацію" машина ставиться на неї але центральні замки не закриваються (точніше закриваються в 1-му випадку з десяти...). Знайти логіку чому це саме так знайти не можу.
    Машина - Сеат Толедо 1998р., замки центральні рідні, сигналка не рідна, але простенька.

2. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Піди до електрика....
    Що тут ще порадиш...

3. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Подивись чи з сигналки виходить сигнал на замки

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    в мене зараз теж щось схоже.в мене наприклад причина в насосі який викачує повітря викачує повітряюя не знаю яка в тебе там система,але якщо повітряна.то в багажнику має бути насос глян може контакти відходять або може він перегрівається.

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    А може ше трубка десь злетіла і нема тиску.
    Доречі хто знає толкового майстра по сигналкам тоже є деякі нюанси?!

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Приїжджай на зїзд - там найдем причину
    Ну а взагалі перше що треба зробити - подивитись чи на вакуумний насос в багажнику приходять 12В

7. MasterMind

MasterMind Початківець

Seat Toledo, 1998, 1.6i
    Клубна карта:
    000034
    Дякую за поради! Завтра подивлюсь.
    Думаю напевно, що це все таки з сигналки на замки не доходить сигнал, бо ніяких звуків зовсім немає, а коли я закриваю ключем головний центральний замок то і всі решту нормально спрацьовують.

8. MasterMind

MasterMind Початківець

Seat Toledo, 1998, 1.6i
    Клубна карта:
    000034
    Все, проблема вирішена! :)
    Був беребитий дріт, який йде від сигналки до помпи! Тепер замки працюють як годинник! :)

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    от в мене була і впринципі вона є проблема.центральний замок клинить в одному з двох положеньюя думав що трубка перебита але затикав дірку пальцем ефект той самий.як на мою тяму то причина в фіксаторі чи то датчик який фіксує коли вимикати насос.де його можна купити?може хто має?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)