Цепи на колеса ваше мнение

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем slipknot, 3 січ 2010.

1. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Я живу в пригороде дорога часто покрыта льдом и засыпана снегом не чиститься вообще , помогут ли Цепи на колеса при подьеме по льду в горку , снег не беспокоит зимняя резина с ним справляеться , интересует ваше мнение кто пользовался , хочу взять исключительно из за льда ( выехать на подъем, снять , не для ежедневной езды ) .

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Кожної зими на своє авто натягаю ланцюги, в Карпатах,необхідність! Річ дуже помічна і виручна!!! Довго ставити(розстелити,..., защепити), скоро непоїдеш, зняти(розщепити,..., скласти). Я ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ, ЩО МАЮ САМОЗАТЯЖНІ ЛАНЦЮГИ ВЖЕ СЬОМИЙ РІК!!!!
    п.с. Я навіть літом, перед великим болотом ними користуюся, дууууууже виручають!

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    На мою думку для такого маневру краще шипи!!!
    П.с недавно в автомагазині бачив пластикові полоски з шипами, які надіваються на колесо по принципу ланцюгів!

4. slipknot

slipknot Active Member

что значит самозатягивающиеся ? Бывают такие что бы не заезжать а на месте надевались ? примерная стоимость за пару ?

5. slipknot

slipknot Active Member

Не видел такого .... может правда шипы лучше ?

6. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    приблизно 980грн/пара

7. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Підтримую. . . Краще шипи!
    1. Не псують гуми на відміну від ланців;
    2. Не має трати часу на зачіпання/знятя ланців;
    3. Шипи ІМХО краще чіпають і універсальніші.

8. Shpakistan

Shpakistan Початківець

VW Passat B3/2E
    Клубна карта:
    000496
    Ланцюги вдіваю раз в рік.В Карпатах при підьомі на Заросляк.Щеплення горить як у грузина презерватив.Як що можна обійтись,то краще не вдягати.

9. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)
    Можу сказати відносно себе, ставив ланцюги тільки на сніг, показали себе не погано. На асвальт і лід небажано. Недавно ставив і сволоч порвалися розбили збоку кусок бампера!

10. slipknot

slipknot Active Member

фига себе ......

11. slipknot

slipknot Active Member

На асвальт і лід небажано
    по асфальту не собираюсь ездить , беру из -за льда !
    Покажите хоть как эти пластиковые хомуты с шипами выглядят ?

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Як на мене, для такого бездоріжжя краще всього шипована гума, хоча ланцюги добре себе рекомендують в снігу(рихлому чи вкатаному), а от по голольду краще шипи. А від ланцюгів багато шкоди: царапаються диски, псується гума, не дай бог розривається ланцюг то ламає все що зустрічається(а поки виєдеш то зустрічається багато).

Останнє редагування: 4 січ 2010
  13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    http://beep.com.ua/product_info.php.../8376?osCsid=32be8ceb28047213061ef975e133b995

Ось так виглядають, якшо я правильно розумію про шо йшлося... Але вони менш надійні і менший срок служби ніж в ланцюгів, зато длопускаються більші швидкості...

На лід шипи краще, якшо у місті то полюбому... а якшо поза містом?? А поза місто зимою нема чо їздити на таких машинах... Або бобік або волинянка))

14. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Ланцюг надівають для того, щоб проїхати якусь певну відстань, а не рисачити на них!!! Купляв польські, на авторинку. Самозатягують колесо під дією пруини!

15. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Саме вони!!! :yes: Але краще за ці гроші купити два шипованих колеса....

16. slipknot

slipknot Active Member

Спасибо за ссылку , шиповку нет смысла ставить и грреметь потом по асфальту в городе , шипы мне нужны исключительно что бы 2 км выехать на трассу из поселка .

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я завжди на шипах їжжу... В таку погоду, в такі льодікі помагають як має бути... взагалі суперово!

18. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Небуду агітувати: шипи чи ланцюг(мілкий)! Шипи тільки для льоду і снігу, ланцюг виключно для важких умов і тимчасово. В двох прикладах є свої плюси і мінуси, яку вибмрати господарю!!!
    Шипи: резина з залізяками які вилітають, резина(зимова, виключно під твоє авто) старіє і дубіє. Дорого!
    Ланцюг: залізяка, коли хотів вдягнув, хотів зняв. Дешево і на роки(без старіння)
    В твому випадку, щоб доїхати 2км....... Сам думай!!!!

• Подобається Подобається x 1
  19. slipknot

slipknot Active Member

Про шипованную резину речи быть не может , либо цепи либо резиновые хомуты с шипами, но почему половина говорит что цепи не помогают на гололеде ?
    скорее всего буду на дянх брать т.к хомуты вообще в продаже не видел ...

20. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Мабуть говорять ті хто не їздить на цепях. Завжди купляю під машину цепі. Шиповка не має того єфекту. Зимою постійно вожу з собою. На льоді гримлять але зчеплення з дорогою супер! Одного разу витягав гольфа з кювету задньо-привідним бусом. Одягати ліпше тоді, коли ще на рівній дорозі. Клись проїзжав десятки кілометрів з цепями. Единий недолік - контролювати швидкість.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)