Відповідь: Чи є різниця між гольф 3, та гольф 3 джокер? яка? гольф 3 джокер - а мені просто цікаво шо то за джокер такий?
Відповідь: Чи є різниця між гольф 3, та гольф 3 джокер? яка? ситуація наступна, у співробітника був гольф 3, каже що джокер , там інший салон (кращі сідушки,інша приборка) бампери в колір кузова. і тд, мені цікаво чи дійсно вони кращі. бо я такі бачив з написом джокер та з бампером в колір кузова, на фото, з сайну(непамятаю, якогось німецького), різниця салону дійсно є,
Відповідь: Чи є різниця між гольф 3, та гольф 3 джокер? яка? Golf dva, подивись на допелі.. там є всі модифікації гольфів.. бо то шо приклеєно то і таке.. я і мазди 6 і авео бачу з написом GT-R
Відповідь: Чи є різниця між гольф 3, та гольф 3 джокер? яка? +1, на допелі є всі комплектації. А шильніки любі на базарі продаюця, навіть волги ГТІ бувають http://zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=174
Офіційні так от лімітовані хіба за за роками випуску, поки нову комплектацію не придумали, щоб цікавіше було , мені задум сподобався. Офіційно була тільки одна лімітована версія Limited Edition, див пошук я давав тему про того Г2.