Є Гольф 3 1.6 ABU. Які з двигунів: 1.6 AEA, 1.6 AEE, 1.6 AEK, 1.6 AFT, 1.6 AKS, 1.8 AAM, 1.8 ABS, 1.8 ADZ можна поставити на ту саму КПП, тобто замість ABU? питання проводки і живлення -не цікавить, тільки кріплення до КПП.
будь добрий він код скажи тому що на твій мотор в різні роки ставили різні коробки CHL, CNU, CWR і ставились вони тільки з 93 по 95 рік. яка в тебе коробка?
Pol добго пояснювати, але в даному випадку КПП ролі не грає, мене цікавить тільки кріплення двигуна до КПП, + стартер.
Lyubomyr діло в тому шо коробки ABU неіснує значить то мотор, а на той мотор ставились тільки коробки CHL, CNU, CWR. якщо в тебе одна з тих коробок то до тої коробки ти можеш поставити тільки ABU мотор. може тебе цікавить взагалі які мотори ставились на такий гольф як в тебе.
Pol так я написав що двигун 1.6 ABU, про КПП я не згадував. В мене чудо Баркас, двигун 1.3 МН, чув що підходить по кріпленню 1.6 ABU, ось і хочу дізнатись чи можна поставити ще якісь з двигунів в даному випадку КПП совсім відмінна від гольфовських
взагаліто я ніколи не чув про таку машину як в тебе тому сорі нічим помогти немогу. , ні ельза ні етка ні етос з тих програм що в мене не пробивають твою машинку, тому сорі, може в когось старші авто пробивають то тобі хтось підкже, а я тобі сказав всьо шо знав. по мотору тому шо ти сказав і коробці.