чи коректно працює АБС?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем chokolapka, 23 гру 2012.

1. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    проблема така:
    коли на слизькій поверхні тисну на гальма - все ок, абс спрацьовує, лупить по педалі і авто гальмує, а ось коли їду по трасі, з нерівномірним покриттям (частина асфальту, частину льоду) чи просто додам більше газу і ведучі колеса пробуксовують - я відчуваю, як педаль гальм вібрує і таке враження, що підторможує різні колеса в різний час, від чого мене починає трохи кидати на дорозі ... одним словом не дуже комфортно )

це нормальна поведінка АБС, чи може я собі сам все придумав ?

2. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    чи хтось розбираэться або просто ап ?

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    шось виглядає що в тебе не просто абс а абс+едс, тобто електронне блокування диференціалу. на б4 ставилось як опція значить і на г3 могло бути.
    це такий новорот який підгальмовує буксуюче колесо щоб крутний момент пішов до колеса з кращим щепленням. система використовує інфраструктуру абс-у

4. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    а як перевірити, чи воно дійсно так?

тобто це нормальна робота абс ?

5. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    в мене гольф 3, 97 рік, двигун AEA 1.6 моно, раніше стояв 1.8

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    виїдь одним колесом на лід а інштм нехай буде чистий асфальт і стартани, збоку нехай хтось поспостерігає за колесом яке на льоді. якщо під час старту явно видно що воно спочатку іде в букс і одразу ж загальмовується і машина стартує значить точно така система є. а взагалі часто застрягав ?

7. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    абс не працював ще від тоді, як купив авто ...
    лише на цьому тижні все полагодили, тому для мене це дивина

8. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    ще хтось має АБС на авто?

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене є - працює справно. Такого як у тебе не помічав, хоча буксував часто. Більше того, якщо буксую при рушанні не підгазовуючи то коробка(зараза, така у мене АКПП вумна) глушить мотор.

10. Smith Wesson

Smith Wesson Новачок

Skoda Octavia tour 1.8T
    3 місяці тому купив машину, власник сказав що на компі горить АБС тому що треба поміняти датчик. Але я собі подумав, що треба то діло добре перевірити, може то в проводці діло, або ще якась помилка. Зиму і так від'їздив, АБС працювало. Де нормально можуть то перевірити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)