чи мона замінити піербуг на солекс .

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем серий555, 22 лют 2014.

1. серий555

серий555 Новачок

volswagen polo 1986
    слава україні!!! чи можна замінити карб від фольц гольф1 піербург на солекс від ваз 2108??? як це зробити і що туди потрібно замінити! мотор 1.3! карб однокамерний! дякую за відповіді!!

2. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    можна, а поло зміни на таз 2108. не страдай фігньою

3. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Героям слава! Я б теж радив так. Поміняй краще авто на 2108 чи 09. Оригінальний карб в рази кращий від якихось там солексів. Замість установки тазокарба, десь вже рахували, що виходить біля 600 грн., краще купити відреставрований оригінальний, який буде може на 100 грн дорожчий.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

4. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    ну не на 100 гривень дорожче, може встати до 1000 гривень, але то мейд бай німець!!! орідженал.

5. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.
    героям слава! мав в г2 солекс купа проблем було (я б нерадив) незнаю як в кого но в мене були... і в майстрів був виставили росхід 10 л (мотор 1.8) но тяги немала взагалі той підсос, то шо на зимну дусилась ... поставив рідний піербург 2е2 задоволений!! просто тре за ним дивитись і давати його ДОБРИМ майстрам!)

6. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    хм колись хотів свій моноджетронік викинути бо хавав 15 літрів свічі чорні були...думав ставити солекс але прочитав на форумах як дядько втулив на ауди 80тку солекс потім гемороївся і повернув назад моноджетронік-зремонтував і було ому щастя))так само заїхав на комп діагностику-провірили все -поміняв ебу(блок згнив) і лямду -1к грн викинув але розхід 9-10 залежить як навалювати..траса 7л..і валить дай дорогу-зі світфора можна з авео.. девятками на морозі тягатись))

7. WANTED

WANTED Місцевий

Ну не тільки з авео і 09тими, можна і з ланцерами Х до 2.0 двигунами) Мій GU, наприклад, тягне з самих низів, а в ланцері треба крутими біля 5к. об. що на світлофорі практично ніхто не робить)))

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Німець - то є німець !
    . . . . АЛЕ ! ! !
    Як в тому німці навернеться ТПБ, чи повідгнивають і відваляться трубки ОР на ТПДЗ чи ТППЗ ? ? ? ?
    Що робити ? ? ?
    В...раєшся, а не знайдеш. Хіба що повезе. І не всі вузли на карбах Ріеrburg ремонтопридатні !

Автор ! Сміло став Sоlех і не парься. Не роби з того культа. Карбюратор - це лише механізм для приготування суміші в камери згорання.
    Головне - ПРАВИЛЬНО установити і ГРАМОТНО налаштувати !

9. WANTED

WANTED Місцевий

Все можна знайти) В мене теж відпадали трубки на ТПЗ, підходить і від шкоди, і від ауді, і від пасата, від 1.6. Так само і з іншими запчастинами, є взаємозамінні, є оригінальні бу, є ремкомплекти. І навіть бачив статтю, як міняли мембрану чи то в прискорювачі, чи де інде, але то була одноразова деталь, а наш економний пряморукий хлоп сумів її відремонтувати. Міша, щось то на тебе не схоже) Скільки ти потратив, щоб відреставрувати свій карб? Та певно як вартість двох солексів з установкою і таки хотів оригінальний, а тут стаєш на підтримку солекса? )))

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    1. Я дивлюсь на речі РЕАЛЬНО.
    2. Роlо автора - це виставкова тачка яка їздить від фесту до фесту ? Сумніваюсь.
    3. WАNТЕD ! Ти не зрозумів для чого я потратив більше 1000грн. на зборку карба Ріеrburg ? ? !
    Подзвони - я тобі розповім.

11. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Можна попробувати поремонтувати той карб що є.
    Кажуть є добрий майстер в Одесі, який суто Пірбургами займається.
    Сам планую до нього звернутися, але зараз потрібна машина.
    Цікавить, то дам контакти.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А де можна купити відреставрований Пірбург??? Шукаю вже з пів року для батька.

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)