привіт. робимо ремонт, дійшло питання до керамічної плитки. але ціни у нас ого-го. подумуєм над варіантом закупки плитки в Польщі. чи може хтось запропонувати подібну послугу? плитку ми тут вибрали, даємо виробника, модель і кількість, а ваше питання - привезти нам її у Івано-Франківськ. пропонуйте.
ЮркаУ, ти в Епіцентрі працюєш?? якщо так, дай номер тел, бо також ремонт ще роблю, багато чого потрібно ще купити
Ні, працюю на Лео кераміці (Гуртові продажі по Україні). Наш сайт: www.leoceramika.com.ua Наш магазин: Керама Центр вул. Городоцька, 172 (між хліб заводом і мотозаводом)
Звичайно!!! Якщо не порівнювати продукцію другого сорту, бо Епіцентр завозить багото продукції 2-3 сорту (я маю на увазі плитку). Порівняти ціни завжди можна, тим більше що ми недалеко один від одного
кому ремонти , звертайтесь,я по CERESIT ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК +є нелише церезіт,цінами порадую,для майстрів і будівельників окрема розмова і ціна .
Перепрофілююся на майстра і задзвоню на весну. До речі, якщо я минулого літа збудував гараж, я можу вважатися будівельником? Сорі не зрозумів. Чи можна конкретніше. Наприклад так: плитка "веселка" виробник такий то, розмір такий то: перший сорт, епіцентр 200 баксів, ЮркаУ 100 баксів другий сорт, епіцентр 150 баксів, ЮркаУ 75 баксів третій сорт 100 баксів, Юрка У, як завжди вдвічі дешевше. З мого досвіду приховування цін це радше шлях до обману клієнта а не бажання чесно продати. нічого особистого, просто досвід.
Товари з польщі привезу без питань будь-який товар з Польщs, для обговорення питання дзвоніть мені: 097 4096957, або скиньте свій номер і я передзвоню. Мій e-mail: Oleg2B@i.ua.
Доброго здоров`я! Напишіть хто чим торгує в Львові по буд матеріалах та контактні ном. тел., можна сюди, або в пп.
Займаюсь будматеріалами усіх титів, є намісці ,цінами порадую, хто звертався збрехати недам,в мене гуртівня,є тонувальні студії для фарб внутрішнього і завнішнього призначення 097 798 798 3,067 419 22 52 Назар
Дякую за допомогу! загрузися так що мій Кед, по львівських дорогах, став мякший лімузина... Ще буду звертатись....