Чи можливо на Гольфа 2 1996 року на якому 4 ст КПП, поставити 5 ст КПП?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bodyn, 21 сер 2009.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Хто знає підкажіть,і скільки зараз коштує коробка і робота?:morning1:

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ти мабуть шось напутав!

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    що саме?:scratch_one-s_head:

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    то або не гольф 2 або не 1996 рік

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    і шо на тих базарах зараз понаписують....то ппц, а на рахунок коробки що скажете?!

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    думаю, шо хлопець мав на увазі 1986рв:girl_angel:

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я тоже так думаю, що продавець мав на увазі 1986 рік:D

8. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Якщо є фото - глянь чи двері з форточками якщо так то точно до 89 р.в., якщо не мінялись.
    КПП теоретично і практично можна замінити!

9. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    КПП в Golf 2 є взаємозамінні можна поставити будь яку, але щоб не паритися із заміною щеплення(тобто зняти одну коробку і поставити іншу) тре дотриматися певних правил, а саме:
    084 (4 ст) кпп міняти на 085 (5 ст, підходить від Golf mk 3)
    020 (4 ст) на 020 (5 ст)
    PS. робота по заміні КПП коштує в районі 300-400 грн (в залежності від сервіса)

Останнє редагування: 21 сер 2009
  10. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    у цих коробок (084(085) та 020) здається куліса різна, а зчеплення взаємозамінне точно не пам"ятаю

11. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Ага про кулісу я і забув.... Але якщо міняти 084 на 085, 020 на 020 (5 ст.) проблем небуде :yes:

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а яка їх ціна в середньому?(б/в)

13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    від 150 у.е.
    вони також по передаточних числах різні бувають, є короткі наприклад 2Y є довгі - 4Т, є середні, взагалі багато їх є.

http://www.golf2club.com/forum/index.php?showtopic=4005

• Подобається Подобається x 1
  14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    мда, хапнув на свою голову))))

15. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    084 на 085 це від 1,6-1,8 двигунів. А 020на 025 то від 1,1-1,3 двигунів(чи навпаки). Я собі міняв на 5ти ст. проблем ніяких, стару викинув, нову(іншу) вкинув, тільки при покупці попроси щоб була з"єднувальна груша, вона одівається одним кінцем на хвостовик коробки а іншим на тягу куліси, бо вони трішки різні(маю на увазі двигун 1,3). Про двигун 1,6-1,8 сказати нічого не можу, підводних каменів незнаю

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Не зовсім та тема, але тут йшлося про кулісу.
    З самого початку, від купівлі, були проблеми з вмиканням задньої передачі (084 коробка) з часом силу треба було прикладати все більшу, вмикалася різними акробатичними рухами з великою силою, але вмикалася. Друг підказав що проблема в кулісі, але поки їздила я якось на то не звертав уваги.
    От з пятниці, незнаю після чого, задня тепер не знаходиться взагалі, після нервів і зайвої сили тепер і передні передачі вмикаються в інших положеннях, таке враження шо трохи зігнувся шток вилки переключення передач.
    Одним словом надумав купити на шроті кулісу в зборі (чи які є ше варіанти?), наскільки я зрозумів підходить мені лише від 084 та 085 коробок?
    І ще - підкажіть як перевірити чи проблема дійсно в кулісі і вмикнути передачі з під капоту або знизу?

17. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    найзручніше це робити в ямі, але можна і без неї.... Одним словом потрапляєш в підкапотний простір в район МКПП, ключом (точно непомню але здається 10) відкручуєш і знімаєш з МКПП шток ричага перемикання передач і в ручну пробуєш включити потрібну тобі передачу (якщо треба гляну в себе куда яка вмикаєтья,бо по пам'яті не пам'ятаю ). Якщо з ввімкненням передач все добре - проблема в механізмі включення передач. Тоді ліпше купити ремкомплект куліси і поміняти всі резиночки і пласмаски, бо на шороті можна потрапити на такуж "вбиту". Якщо передачі не вмикаються зі знятим ричягом - проблема в МКПП.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    офф
    Стара темка :)... Цікаво, автор вияснив, яка в нього машина і якого року? :) Ато в підписі АUDI 80 1.8Kуліблений 1990р.

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Цей шток не гнеться ...він тільки ламається... Що там в тебе робиться трудно сказати...то треба дивитись. Приїдь подивимось ...може щось піскажем.

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я регулював собі на 3тю передачу, для цього необхідний помічник та яма: з низу відкручуємо(прослаблюємо) хомут який з"єднує "шар" з тягою куліси. Якщо в коробці ціла пружинка то на нейтралі куліса стає в положення 3-4 передачі, тепер вмикаємо з ями 3тю передачу рухаючи хвостовик виборки передач вперед, а помічник трішки прижавши в право кулісу вмикає теж 3тю і тримає доки ти незафіксуєш(затягнеш) хомут. Всі інші передачі повинні вмикатися чітко!
    В тебе більше всього що розстроїлася регулювання куліси, тепер де була задня в тебе 1 а замість 3 - 5 (якщо є). Ремкомплект необхідний якщо в тебе при ввімкненій передачі є люфт(бовтання) в кулісі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)