Чи можливо замінити карб pierburg 2ee на 2е2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Джетанд, 14 гру 2014.

1. Джетанд

Джетанд Початківець

Фольксваген Джетта
    2ee на бензі не їде, бо встановлено пропан-бутан. 2ЕЕ стоІть на авто, але якісь дроти з нього павідпаювались.Чи можливо встановити Solex ВАЗ 2108 чи краще 2Е. Хто би зміг виконати цю роботу та ціна питання.

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Стукай до Zh@riK. В нього такий самий карб і також є газова установка може щось тобі підкаже.

3. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    краще поставити 2e карб. солекс від вісімки атстой. вічні проблеми з холостим ходом, і підсосом.
    найди нормальний комплектний карб, я можу поставити.
    потрібно корб, резинову подушку, вакумні магістралі, шланги для антфризу, хамути, болти довгі для круплення карбу до подушки. В ідеалі ше вакумний ресівер.
    в рузультаті маєш нормальні витрати палива, прийомистість, нормальний холостий хід, автопідісос, заводка авто в любі морози.

4. Джетанд

Джетанд Початківець

Фольксваген Джетта
    Nazariy Де би можна знайти:карб, резинову подушку, вакумні магістралі, шланги для антфризу, хомути, болти довгі для кріплення карбу до подушки. В ідеалі ше вакумний ресівер. Я чесно то не втрафлю, бо навіть візуально не знаю як виглядає.

5. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    купити можна на шроті, або сландо, ваш магазин....а краще запитати в Гріна може має все.

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    2Е2 класний карб, але досить дорогий і не дешевий в ремонті, свого і досі не можу привести до ладу, вже ніби все відремонтував, навіть мембрану замінив у трьохпозиційному клапані, а от таку дрібницю, як резинові прокладки на цьому ж клапані ніяк не знайду, от і оберти плавають як собі хочуть... не знаю як з економією, але літом по місту, або хренових дорогах, які всюди є, бере 10л/100, траса 7, а з настанням холодів всі 12 літрів. Хоча вважаю, що це один з найкращих, якщо не самий кращий карб. За солекс навіть і не варто думати, а тих хто радить його поставити навіть не варто слухати.

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    та нічо я не пораджу... в мене все справне, тому нічого і не глючить наразі )

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В Андрія на Боткіна були? Він спец по карбах. Хай гляне, що там треба, дещо може і сам має, або скаже, де дістати. Якщо в зборі то дійсно може Міша Green має...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)