2ee на бензі не їде, бо встановлено пропан-бутан. 2ЕЕ стоІть на авто, але якісь дроти з нього павідпаювались.Чи можливо встановити Solex ВАЗ 2108 чи краще 2Е. Хто би зміг виконати цю роботу та ціна питання.
краще поставити 2e карб. солекс від вісімки атстой. вічні проблеми з холостим ходом, і підсосом. найди нормальний комплектний карб, я можу поставити. потрібно корб, резинову подушку, вакумні магістралі, шланги для антфризу, хамути, болти довгі для круплення карбу до подушки. В ідеалі ше вакумний ресівер. в рузультаті маєш нормальні витрати палива, прийомистість, нормальний холостий хід, автопідісос, заводка авто в любі морози.
Nazariy Де би можна знайти:карб, резинову подушку, вакумні магістралі, шланги для антфризу, хомути, болти довгі для кріплення карбу до подушки. В ідеалі ше вакумний ресівер. Я чесно то не втрафлю, бо навіть візуально не знаю як виглядає.
2Е2 класний карб, але досить дорогий і не дешевий в ремонті, свого і досі не можу привести до ладу, вже ніби все відремонтував, навіть мембрану замінив у трьохпозиційному клапані, а от таку дрібницю, як резинові прокладки на цьому ж клапані ніяк не знайду, от і оберти плавають як собі хочуть... не знаю як з економією, але літом по місту, або хренових дорогах, які всюди є, бере 10л/100, траса 7, а з настанням холодів всі 12 літрів. Хоча вважаю, що це один з найкращих, якщо не самий кращий карб. За солекс навіть і не варто думати, а тих хто радить його поставити навіть не варто слухати.
В Андрія на Боткіна були? Він спец по карбах. Хай гляне, що там треба, дещо може і сам має, або скаже, де дістати. Якщо в зборі то дійсно може Міша Green має...