:???: Купив рык назад акамулятор необслуговуваний varta blue silver за 350 грн, недавно зарядив да так що там де раныше горыло зеленим зараз быле. выходить що треба долити електролит бо перезарядився выд пристроя зарядного . Там по бокам е маленьки отвори з пластмасовими пымпочками може через них можна позаливати дистильовану воду? Хто знае пыдскажыть.
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор Принцип необслуговуваного акамулятора полягає в тому, що коли випаровується дистильована вода з електроліту, вона конденсується, і залишається в тому ж таки акамуляторі. Тобто діватися їй нема куда.
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор Ну а чому ж тоды пысмля того як зарядив в ындикаторы былий колыр . Зарядка нормальна 14.0- 13. 8 А ты отвори у мене були выдкрити коли заряджав....
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор Наскільки мені відомо то ті індикатори можуть і помилятись, на рахунок долити води-сумніваюсь, оскільки банки між собою ізольовані, є тільки вентиляційний канал у верхній частині. Збоку на акамуляторі, повинен бути вказаний рівень MIN-MAX постав акамул. на світло і подивись чи просвічується рівень електроліту.
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор можна зірвати навлейку а під нею відкрутити пробки. но не у всіх.
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор У Варти повинні бути пробки під наклейкою, яка знаходиться між клемами! P.S.Юрасик ти впевнений, що не необслуговуваний?
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор Ось фото мого акам-ра . Там е кришка може пыд нею ты банки але вона дуже щильно прилягае прийдеться добре поругаццо)):-( А може спорчу акум...?
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор 2- Pol ,припаяти спіраль маючи чим і знаючи як звичайно можна але не рентабельно бо лампочки дешеві.Чого на людей кидатися, не всі зразу стають ерудитами.
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор А ти акуратно і нічого не спортиш, якщо кришка не піддається краще не рухай сам, а звернись до толкового спеціаліста!
Відповідь: Чи можна долити воду в необслуговуваний акамулятор Я думаю, карще звернутись в акумуляторну майстерню. Там майстер за 5 грн. все зробить так як треба.