Чи можна доставити ABS?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nzi, 21 тра 2009.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    От в мене пассат б3 89 р. 1.6 ТD GL в мене стоять прості тормоза.і виникла проблеми з головним тормозним циліндром(клинять гальма передні) і його потрібно міняти.і от запитання чи можна собі доставити ABS?я так розумію що задні барабанні гальма треба буде замінити дисковими?

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Не конче.
    По абс -треба всю проводку з мозгами, і по ходовій міняти і доставляти датчики то гіморно. Я б не ставив, дорого, гіморно.

3. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    але зато який єфект- воно тих грошей вартує

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а можна хоть трохи конкретше як? і скільки? хоть з точністю до 100 грн

5. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    ну почнем з того шо датчик абс на пассат Б4 920uhy-wt один(але не китайський)

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а можеш ще скзати що треда доставити?по-детально.і скільки штук.в мене задні барабанні.і чи їх треба міняти.чи мохжна зняти б/у з б3 94 р. і поставити без змін на мій?

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а що то за датчики ABS?я от знайшов що та різниця в головному циліндрі.замість вакуума там електричний насос і 1 датчик тиску.і там виходить що циліндр вставляється в корпус?раз без вакуума.
    а які деталі ще потрібно буде замінити?якщо доставляти ABS.

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Tобі треба сам блок абc,цапфи з отворами для датчиків, гребінка,самі датчики і проводка з мозгами.Див Еxist.ru

9. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    але треба вибрати правильну систему АБС
    шоб часом не попалася така. яка підключена до електронного блоку двигуна

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    І шо то за такий шикарний ефект абс?

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    не ну різниця є,особливо зимою.
    в мене виникла така ідея через те що в мене клинить головний тормозний циліндр.його ціна 45 євро от я і подумав якщо вже міняти циліндр так можна поставити собі АБС але дізнавшись більше я побачив що там проблема не тільки циліндрі.от і я зараз думаю чи то купити той простий циліндр поставити і не придумувати всякої фігні))) чи краще шукати по шротах б/у з АБС і переробляти...

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чоловіче, не ускладнюй собі життя. Тим більше це не фігня якась, а гальмівна система, не треба з нею експериментувати, може погано скінчитися.

13. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    nzi, якщо всетаки захочеш переробляти, то маю б/у блок управління абс. якшо шось - пиши в пп!

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Я рахую не потрібно тобі АВС, це куча мороки. треба проводка, датчики на кожне колесо і спеціальні тормозні диски, на яких розрахований АВС. в мене є АВС, але із-за правого датчика, який не працює ця функція відключена. і ще: там стоїть електронасос в головному циліндрі і як він вийо... то це повна халепа

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Між іншим МАРТІНІ правду написав. гальма - річ серйозна!!!. якщо вже так хочеться мати АВС, то краще купи іншого фольца з новіших. це не жигулі, що можна щось міняти і доставляти, а німець! а що німець придумав, те простому не під силу. В мене В3 91р.в. і я всерівно ним ще захоплююсь і знаходжу нові функції! наприклад вчора вияснив, що можна блокеувати задні двері спеціально для малих дітей. і це 91 рік!!!. Покажіть чи це є в ладі пріорі???

16. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    як блокувати задні двері?
    ну так я теж захоплений своїм там багато чого ще тоді придумали.але бдін в мене він якись не фартовий.от полетіли 2 циліндра щеплення і головний тормозний.
    хто як думає тормозний можна шукати б/у чи краще купити новий за 45 євро.?

17. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    на задніх замках є знизу переключатель,в одному з двох положень він з середини не відкриває двері :dance: це при справному замку)))

18. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Однозначно купувати треба новий циліндр. Він починає текти тому що виробляється поршень в середині і корпус поршня, якщо купити на шроті б/у де гарантія що він в тебе непотиче через місяць? От і думай!

19. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну я так теж думав.але не гарантія що проблема в зажиманні колодок єциліндр.
    розказую всю ситуацію. при їзді перегрівається мотор і дуже нагріваються передні диски 1 раз вони диміли.поїхав подивилися на супорта сказали нема виробітку.причина циліндр.розібрав циліндр виробітка мінімальна раковин великих нема.і рідина не тече.склав те ж саме.там в циліндрі в 2 місцях трохи потмяніле.
    і з цилідрами щеплення та ж сама проблема.замінив недавно сальніки але за тиждень все стало як було.тобто коли довго вижимати щеплення наприклад коли стоїш в пробці під гору,педаль падає майже до поліка.нізодного циліндра рідина не тече,але потрохи кудась дівається думаю може в вакуум.
    от і я собі подумав взяти циліндри щеплення б/у.
    яка ще може бути причина?

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    AKNOD як там з циліндрами щеплення з того б3 універсала?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)