привіт всім ваговодам і не тільки) був на шроті шукав стойки до своєї джети предні і знайомий сказав шо має одну від гольфа 2 другу від пасата 2 чи 3 казав що вони однакові різні лише пружини, ЦЕ тАК чи ні? я от подумав а може краще взяти нові стойки (самі аморти по 260 грн/шт) а тут 400 за пару але б/у і хто зна скільки вона прослужить, хтог як думає??
Звичайно, що нові. Бо якшо ті навіть і однакові, то як на мене варто переплатити 120грн і взяти точно нові які ще будуть ходити і ходити...
однозначно одинакові,і однозначно нові і бери просто масляні ,бо після першоЇ нашоЇ ями газу не буде.І навіть коли береш нові потрібно перевірити щоб вони правельно працювали (це з власного досвіду).П.С.цеж твоя безпека.....
Я однозначно за нові! Вибір масло чи газо-масло моя думка масло, тим більше за 260грн(газо-масляні більш менш від 400 за штучку). Я на 1,3 гольфа поставив від пасата б3(підійшло без перероблянь) по 400грн/шт масляні, знайомий пропонував газо-масляні від 450грн/шт(- знижка постійного клієнта) я відмовився бо для масла 400 грн це потолок, а для газо-масляних це старт. Перевірені були в роботі при швидкості 140 налетів на глушник який випав в їхавшого з переду японця, тим більше мені дали 2 роки гарантії або 80 тис при умові встановлення на їхньому сто(звісно ставив сам), підписав відмову від сто- гарантія рік.
тільки нові і тільки одинакові і ніких АБО я міняв пару місяців тому - поставив передні масляні від пассат Б4 сакси. дуже задоволений, від гольфовським відрізняється трошки більшою жорскістю, але для мене підходить. ну і морда стала трохи вище, тому ставив копита (не дуже хотів їх ставити, але прийшлось, бо підтерта срака краще ніж катєр)
всю стойку в зборі, + опорні підшипники (подуши) від Б3 + пильники і відбіники гольф2. пружини залишились старі - вони в хорошому стані
завод ставив масло і нема чого видумувати, однозначно масло. P.S. два тиждні тому брав собі нові BILSTEIN 4шт. масло (перед-420грн./шт., зад-360грн/шт). якщо бюджет не дозволяє, то можу зробити 4 шт. SCT Germany нові масло за 100у.о.
На легкі машини рекомендується масло, в крайньому випадку газ-масло. Газ рекомендовано для важких автомобілів.
купив за 500 грн б/у (самі стойки)з третього гольфа ніби, були разом із спортивними пружинами, на пильниках була емблема "фолькс ауді" а на самих стойках писало якусь "крайхер" чи шось таке, казали шо то якісь фірмові, час покаже , а так вже майже місяць катаюсь і супер, тепер дивлюся тре збирати гроші на задні а то вони вроді роблять (зад в мене високий і коли сильно нажму на фуркоп то перший раз падає і вискакує, а за другим натисканням вже працюють, але якщо нажимати десь так лише на 5-7 см то жорсткості нема)