чи однакові стойки

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем siryj, 23 вер 2009.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    привіт всім ваговодам і не тільки)
    був на шроті шукав стойки до своєї джети предні і знайомий сказав шо має одну від гольфа 2 другу від пасата 2 чи 3 казав що вони однакові різні лише пружини, ЦЕ тАК чи ні?
    я от подумав а може краще взяти нові стойки (самі аморти по 260 грн/шт) а тут 400 за пару але б/у і хто зна скільки вона прослужить, хтог як думає??

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Звичайно, що нові. Бо якшо ті навіть і однакові, то як на мене варто переплатити 120грн і взяти точно нові які ще будуть ходити і ходити...

3. Siko

Siko Active Member

1
    Аналогічна думка і в мене... На тому не варто економити.

4. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    дякую, а які краще взяти? газ масло чи які? тре не дуже жорсті і не дуже мягкі

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Якщо вже намірився на б/у, то бери принаймі з однієї машини ! Бери газо-масляні

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    однозначно одинакові,і однозначно нові і бери просто масляні ,бо після першоЇ нашоЇ ями газу не буде.І навіть коли береш нові потрібно перевірити щоб вони правельно працювали (це з власного досвіду).П.С.цеж твоя безпека.....

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я однозначно за нові! Вибір масло чи газо-масло моя думка масло, тим більше за 260грн(газо-масляні більш менш від 400 за штучку). Я на 1,3 гольфа поставив від пасата б3(підійшло без перероблянь) по 400грн/шт масляні, знайомий пропонував газо-масляні від 450грн/шт(- знижка постійного клієнта) я відмовився бо для масла 400 грн це потолок, а для газо-масляних це старт. Перевірені були в роботі при швидкості 140 налетів на глушник який випав в їхавшого з переду японця, тим більше мені дали 2 роки гарантії або 80 тис при умові встановлення на їхньому сто(звісно ставив сам), підписав відмову від сто- гарантія рік.

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    тільки нові і тільки одинакові і ніких АБО
    я міняв пару місяців тому - поставив передні масляні від пассат Б4 сакси.
    дуже задоволений, від гольфовським відрізняється трошки більшою жорскістю, але для мене підходить. ну і морда стала трохи вище, тому ставив копита (не дуже хотів їх ставити, але прийшлось, бо підтерта срака краще ніж катєр:))

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти мыняв тыльки вкладиші? Чи стойку взборі? Чи стойку взборі і пружину?

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    всю стойку в зборі, + опорні підшипники (подуши) від Б3 + пильники і відбіники гольф2. пружини залишились старі - вони в хорошому стані

11. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    завод ставив масло і нема чого видумувати, однозначно масло.
    P.S. два тиждні тому брав собі нові BILSTEIN 4шт. масло (перед-420грн./шт., зад-360грн/шт).
    якщо бюджет не дозволяє, то можу зробити 4 шт. SCT Germany нові масло за 100у.о.

Останнє редагування: 24 вер 2009
  12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На легкі машини рекомендується масло, в крайньому випадку газ-масло. Газ рекомендовано для важких автомобілів.

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Або для машин, яким потрібна гарна керованість, тобто спортивних.

14. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    купив за 500 грн б/у (самі стойки)з третього гольфа ніби, були разом із спортивними пружинами, на пильниках була емблема "фолькс ауді" а на самих стойках писало якусь "крайхер" чи шось таке, казали шо то якісь фірмові, час покаже , а так вже майже місяць катаюсь і супер, тепер дивлюся тре збирати гроші на задні а то вони вроді роблять (зад в мене високий і коли сильно нажму на фуркоп то перший раз падає і вискакує, а за другим натисканням вже працюють, але якщо нажимати десь так лише на 5-7 см то жорсткості нема)

Останнє редагування: 12 жов 2009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)