Привіт всім!!!! Підкажіть будь ласка чи на Golf 3 1,4 моноінжектор стоїть обмеження? Справа в тому, що не можу розігнати свого Гольфіка більше ніж 135км/год (газ до поліка) і погано розганяється після 100км/год. Цієї осені робили мотор-міняв кольца, ніби має бути все нормально з мотором:D. Якщо так, то де можна звернутися на діагностику? А може проблема в чомусь іншому?
Ну я на свому 1,3 4 ступка КПП загружений підзавязку розганявся до 135 по GPS, і був ще запас. Так що думаю проблема точно не в обмежувачі.
Обмежувач швидкості є чисто механічний - це болт під педаллю газу в який вона вприрається, але це буквально зовсім трошки. Якшо ти не драг-рейсер то тобі того не треба))) Там будеш їхати ну на 10км швидше. Але я не думаю шо німці його даремно ставли тіки шоб обмежувати швидкість...
Ага... акція - відкрути болт і першим же натисканням на педаль зверни шию регулятору газу (он же потенціометр). Той болт рухати не можна, а от подивитися чи натяг тросу газу достатній - це можна!
ггг, обмеження на 1,4 Максималка на таких машинах досягається на 4-й передачі. 5-та це так, для економії.
В мене, правда це вже було давніше набагато, на Гольфі 2 була такаж сама проблема))) Не міг нормально розігнати машину, також їхала щось 130 чи 140 км/год... Не знав що це, поки не викрутили той "болт" з-під педалі газу, після того відразу проблема знялася) Знаю точно, що після зняття його, макс. ш-сть збільшилася не на 10 км/год, а значно більше, було відчутно
був у мене такий гольф з таким мотором і не раз розганяв до 165..правда дуже довго но до 140 не проблема