Чи стоїть обмеження???????

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Genyk, 1 бер 2010.

1. Genyk

Genyk Початківець

VW GOLF3 1.4 93
    Привіт всім!!!! Підкажіть будь ласка чи на Golf 3 1,4 моноінжектор стоїть обмеження? Справа в тому, що не можу розігнати свого Гольфіка більше ніж 135км/год (газ до поліка) і погано розганяється після 100км/год.:nea: Цієї осені робили мотор-міняв кольца, ніби має бути все нормально з мотором:D. Якщо так, то де можна звернутися на діагностику? А може проблема в чомусь іншому?

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну я на свому 1,3 4 ступка КПП загружений підзавязку розганявся до 135 по GPS, і був ще запас. Так що думаю проблема точно не в обмежувачі.

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Передачу вищу пробували включати?:)
    Ніякого обмеження по швидкості немає, хіба відсічка по обертах!

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Обмежувач швидкості є чисто механічний - це болт під педаллю газу в який вона вприрається, але це буквально зовсім трошки. Якшо ти не драг-рейсер то тобі того не треба))) Там будеш їхати ну на 10км швидше.
    Але я не думаю шо німці його даремно ставли тіки шоб обмежувати швидкість...

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ага... акція - відкрути болт і першим же натисканням на педаль зверни шию регулятору газу (он же потенціометр).
    Той болт рухати не можна, а от подивитися чи натяг тросу газу достатній - це можна!

• Подобається Подобається x 1
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Класно)) Сам не рухав, просто чув шо багато хто зкручував... хз... Дякую шо повідомив)))

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ггг, обмеження на 1,4 :)

Максималка на таких машинах досягається на 4-й передачі. 5-та це так, для економії.

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Обмежень немає справа у чомусь іншому. треба дивитись всі регуліровки

9. Genyk

Genyk Початківець

VW GOLF3 1.4 93
    Що ти маєш на увазі регуліровки?

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю він має на увазі як мінімум запалювання і вприск

11. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    В мене, правда це вже було давніше набагато, на Гольфі 2 була такаж сама проблема))) Не міг нормально розігнати машину, також їхала щось 130 чи 140 км/год...
    Не знав що це, поки не викрутили той "болт" з-під педалі газу, після того відразу проблема знялася) Знаю точно, що після зняття його, макс. ш-сть збільшилася не на 10 км/год, а значно більше, було відчутно

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    був у мене такий гольф з таким мотором і не раз розганяв до 165..правда дуже довго
    но до 140 не проблема

13. kym

kym Аксакал

a 100
    І запалювання і вприск і хід тросіка і хід педалі і багато ще чого і коробка може не та.....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)