чи варто гнати донора

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем derektor, 23 лип 2013.

1. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    Шановне Панство,вітаю всіх! Поділіться думками, чи варто гнати донора гольф 2 1.6 чи 1.8. Чи можна ще знайти достойного гольфика,на що потрібно особливо звертати увагу, і у скільки ця радість приблизно може обійтися... Буду радий почитати Ваші думки..

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Для яких цілей донор? Якщо для того щоб можна було замінити стойку чи пружину чи панель приладів то немає ніякого сенсу. Якщо ж це рідкісна (багата) комплектація, незнаю там з турбо-двигуном, чи як в моєму випадку 1,3 NZ(повний інжектор) то тоді "шкурка вартує вичинки" :)

3. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    Ціль-- перекинути цілу машину на мій кузов. Невже більше немає думок???

4. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Моя думка - не вартує.

5. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Якщо маєш багато часу і сили то отримаєш машину на якій приємно їздити. Не варто бавитися з бідною комплектацією. Якщо перекидувати то з фаршем. Якщо на твоїй можна їздити то не варта, грошей не відібєша часу піде мама не горюй. Порахуй ще й повну пофарбовку, заміну всіх рідин тощо.

Мені донор обійшовся десь 1500 євро. Ситуація була, що я купив списану вбиту Кордобу. Вбите було все, кузов ше був ОК. Грошей не було, машину хотілося час трохи був. Пригнали длнонора на 4 роки молодшого з макс фаршем. Свою розібрав до кузова, переставив двері, капот і решта обвіси. Далі повна помальовка десь 1000уо. Загнав дві машини в гараж і по вечорах і суботах бавився в камасутру.

Машина вийшла супер маде для себе і ще купа запчастин але ЧАС і гроші втрачено.
    Ще повинна бути голова і хоча б одна права рука, купа різного інструменту, гараж на 2 машини інколи помічник.

ПС. Другий раз за це не візьмуся.

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    моя думка така, теж розглядав коли мав пасіка, скільки не взнавав дойшов до того, що якщо любиш коперсатися в тому і сам все будеш робити, то варто. якщо приганяти і розбирати будеш не ти, то вже краще щось тут шукати, або машину або хороші запчатини. і як сказали вище, що потрібно замінити? це ж теж б/у запчастини, зазвичай, якщо розкрутити авто з заводу потім скласти ефект дуже печальни(з цієї причини не можу знайти хорошу автівку собі якраз шукаю авто які попали під закон кузов окремо мотор окремо, за 5-7 років їзди Україною їх стан просто жах мій 24-річний пасік виглядав краще ніж ті 15-17 річні груди запчастин). я б все порахував вплоть до мийки авто після того дійства і подивився чи щось тут не знайду таке.

7. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    +100
    Ніхто тобі не буде гарно збирати як не ти сам. Я збирав сам і повністю в ній впевнений але даю 100% гарантії що ніхто тобі тим бавитися не буде навіть за хороші гроші.

8. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ну чому зразу ніхто не буде? насправді проблеми з перекиданням запчастин з машини на машину навіть в гаражі на одну машину-нема. якби у мене небуло в гаражі широкої ями то , мабудьшо, двигун було би простіше перекидати.

якщо донор в жирній комплектації, а твое авто по агрегатах -труп , гадаю, вартує. коли я собі шукав донора - була змога взяти джету з кондюхою, вагспортом, г.у., і діджифантом за 700 уй таи і доставка ще десь 400-500. за 1200 ти кондюху двигун, салон, підвіску і коробку наврядчи купиш.

ще один момент. якщо ти будеш гольф продавати через рік два, ніхто тобі не доплатить за гарну комплектацію. якщо машина лишиться в сім"ї то варто. якщо поїздити і продати то ні

9. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    То точно, ніхто при купівлі не враховує "жирків" і не цінує часу і любові вкладених в авто, тому якщо на продаж, то не варто, а як робити для себе, то є сенс приганяти, але дійсно в максимальній комплектації. щось перекинеш, а решту продаш, то гроші трохи відіб"ються.

10. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Якщо є можливість, бажання, ну і звичайно трохи бабла, то по любому варто!!!

11. sfg

sfg Початківець

corrado
    чи може хтось пригнати донора з Польщі до Вінниці, ціна питання 30805882@ukr.net 0968821792. дякую.

12. RossoL

RossoL Початківець

))
    Така ситуація скоро маю поїхати в Польщу, буду там на місці , хотів би пригнати машину на розборку (перепродати знайомому). Як краще зробити щоб немати проблем потім на митнеці ?

13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    якщо перша віза, з одним в"їздом, то ліпше-ніяк

14. RossoL

RossoL Початківець

))
    Ні віза не перша, вже не перший раз закордоном, в Польщу буду їхати на роботу, на робочі мульті візі (багато вїздів і виїздів)

15. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    тоді потрібні: поляк який перевезе авто через укр. кордон, знайомі митники, знайомий даішник хто довезе авто до пункту призначення.
    всьоготонавсього, враховуючи що справа підсудна

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Спитай Greena він мав би знати.

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Чого це справа підсудна, якщо буде поляк?
    Той поляк оформляє авто на себе, везе його сюди, і тут його лишає, потім їде( чи йде пішки :yes:) до дому і там каже що то авто сі зламало за кордоном і ремонт йому не вигідний, тому він його віддав на злом... Все законно.

18. RossoL

RossoL Початківець

))
    Дякую, наскільки я зрозумів що Поляку теж проблем це ніяких не завдять ?
    А якщо я б сам хоів перегнати її сюди ? Я знаю що є такий варіант: Я жину її сюда тіпа транзитом на 5 днів, тут купляю в мінтів бумажку яка засвідчує шо ця машина попала в ДТП я їду на кордон і показую її там митникам. Можливо так ? або ще щоб написати заяву про викрадення ТЗ ) Хто що порадить ?

19. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Ні, пожежа або ДТП не варіант, халява кінчилась, багато клопоту з отримання бумажок.

Поляк може тобі загнати авто і перегнати хоч через всю україну, але незнаю як з відміткою його на кордоні, якщо пройшов деякий час після в"їзду. колись можна було. треба були номера і вирізаний номер кузова

коли в"їжжаеш вона одразу і "виїжжає".
    нічого протизаконного?

Останнє редагування: 29 вер 2013
  20. RossoL

RossoL Початківець

))
    Добре тоді такий варіант, якщо я прожену через кордон щоб наші митники не записували її ніби і не бачили, але через польщу вона проїхала що тоді ? Коли я захочу поїхати ще раз закордон що тоді може бути поляки можуть згадати за авто ? І запитати де авто ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)