Друзі, машина мені подобається але 90 коників щось маловато, і от щоб не попадати в лишні бабульки на МРЕО хочу поміняти двигун на такий же 1,8 але новіший, хотів би 1,8 Т, FSI, TFSI чи ще які там є ) В кого які думки на цю тему? що для цього потрібно міняти в машині??? і бажано хто з таким коли небуть заморочувався озвучити всі каміння і приблизну вартість того всього. Ще нічого не роблю вивчаю дане питання щоб то все зробити в майбутньому, ну і зрозуміло що будуть після цього (точніше разом з цим) мінятися тормоза на білші, зідні перехід з барабанів на дискові, жорсткіша підвіска.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? я думаю шо той новіший мотор так просто тобі не стане! і взагалі моя думка легше моминяти машину.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? Можна але геморойно. Прайсів на таке не існує. В будь-якому випадку власник в такій ситуації працює найбільше. Тому простіше і дешевше купити авто з іншим мотором.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? Кароче знову почалось серйозне загострення... Автор, ти ж не будеш того робити ніколи в житті. Я можу тобі розписати детально, шо, як, куди і скільки, але смисл.... Для початку: мотор 1.8Т з навісним, коробкою, мозгами/проводкою 3-3.5 тис. у.е. А де привода, ходова, підмоторна, гальма, переробка системи живлення, охолодження, рорзміщення того всього в підкапотному і т.д.... Далі требаше шось писати? Продай ту машину і візьми Леона або Г4 з 1.8 Т, співідношення ціна-геморойність/якість результату буде вища в рази. А взагалі поставити можна шо хочеш і куди хочеш, якшо інтерес саме в проекті під себе і без думок "скіки я вкладу в цю машину і за скіки я потім її продам". Якшо реально саме ця машина подобається.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? ну чому ж зразу в тому то і річ що зараз не буду, в сімю планується 2-га машина, а цю продавати не хочу, цю хочу зробити для себе нехай то потягне і 7 і 8 тисяч $ діло не в грошах, а якраз в тому щоб було чим на вихідних і вечорами зайнятися я розумію що зараз її ціна 6-7 тисяч, нехай я вложу ще 7-8 і того нехай 15, зато за такі гроші ніякий сток не буде в такому стані як вона, і взагалі ні одна нова машина не буде за 15 тисяч такою як можна зробити цю!!! от і все
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? Чи треба мати якысь документи на мотор який помыняв. тоъ самоъ кубатури.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? Для того, шоб твій сеат зробити по тех. характеристиках і стану кращим за сток Леона з 1.8Т чи 4 гольфа грошей піде більше ніж коштує такий сток.
Відповідь: чи варто міняти 1,8RP на 1,8Т? Маючи певний досвід з 1.8 Т (про ФСІ забудь мабуть) все-таки підтримаю більшість (хоча 1.8Т вважається найбільш оптимальним мотором ВВ)... Гра все таки не вартує свічок... Тим паче не слід виключати, що окрім мотору і навісного постане питання коробки, приводів, шрусів, ну і як Markell wrote багатьох інших речей... Хіба подумати насчот "донора" - Г4, але тре дивитися кріплення мотора і всієї приблуди на схожість... ну і бюджет там ІМНО вже навряд на 7-8 т баксів вийде (якшо шукати живий 1.8Т)...