Привіт всім. Чув думку що на зиму варто ставити прості стальні диски замість тітанів.:roll: Мовляв тріскаються і коцаються тітани в тяжкий мороз....:-D Хто компетентний - черканіть кілька слів - наскільки то правда?:roll:
Відповідь: Чи варто залишати на зиму литі диски? Як що не будеш Флая збивати то можеш і на тітатнах їздити.:grin:
Відповідь: Чи варто залишати на зиму литі диски? все дуже просто то шо будь які диски зимою більше коцаються то однозначно (вплив снігу, морозу, піску, солі, заносів в бордюри) тому і ставлять стальні бо вони дешевші і дешевші в ремонті. Але стальні диски важкі і з ними набагато більше ходова розбивається, особливо зимою. Сенс лишати літні литі диски також не найкращий варіант бо мало того шо гума буде коцатись від постійного перекидання літо зима літо, то ше і самі диски довго не проживуть. висновок: 1. бюджетний варіант: літо - литі диски, зима - стальні диски 2. дорожчий варіант: літо- литі диски один комлект, зима - литі диски другий комплект
Відповідь: Чи варто залишати на зиму литі диски? Аргумент переконливий, того я вже поставив гуму на сталюки.:roll: Ще дійсно забризгаю кишками свої круті титани...:-D ЗІЖ: Флаю, то я так жартую... Після 3 годин чекання на вулканізації чорний гумор прокинувся.:mrgreen:
Відповідь: Чи варто залишати на зиму литі диски? Абсолютно погоджуюся, тим паче мені заспівали за віткатку диска 70 грн. Відкатка металу 15 грн.