Прочитав статтю про сапун та вирішив почисти в себе. Ось фото моєї роботи Знімаємо сапун На двигуні треба почистити бруд що залишився, та добре виколупати нагар і масляний бруд з нижньої дирки , там було забито взагалі непрохідно ( помічено стрілочкою) Ось скільки бруду там було , всередині був заповнений майже весь. Починаем розбирати, складаеться з двох половинок закручених пьятьма самонарізами. Через те що було все в масляному бруді не замітив одного самонаріза і чуть не поламав та довго думав як розбирається далі. Цей самонаріз схований глибше ніж інші (див. фото) Результат вскритія , повний бруду Всередині є якісь пластини які я ізвльок та по необережності трошки поламав. Ось ті пластини що були всередині , дуже хрупка штука! Все гарно перемилось бензином , повитиралось і ось результат. Тепер можна складати все назад, вставляємо перегородки в середину. Оскільки прокладки не було а був герметик, видно що хтось його вже розбирав намазав гарно геметиком і я. Був червоний під рукою таким і скористався, думаю різниці нема який колір герметика. І ось результат моїх трудов Все готово , ставим сапун на місце.