Чорноморське і ЗБК

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 22 сер 2009.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Народ, хто має досвід відпочинку в Чорноморському? Яке там море, береги, яка інфраструктура, а найголовніше, які враження після відпочинку там? Я по нету нарив, ніби то там місця відносно затишні і спокійні та ціни досить прийнятні, можна поселитися 40-50 грн з людини в хороших умовах.

Цікавить мене також Оленівка, Марьіно та інші села західного узбережжя Криму. Не хочу їхати на ЮБК , там зовсім не антикризові ціни і народу немеряно.

Дякую

2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Я щойно звідти. Чорноморський р-н с. Міжводне. Ціни норма, пляж гуд, погода супер! Інфраструктура як для села досить таки хороша, є куди вийти. Тай в самому селі є на що подивитись. Основний пляж - бухта, з іншої сторони скали і відкрите море. Дороги там досить хороші, а бензин дорожчий А95 від 7.90 до 8.50.
    МАРТІНІ, стукай в аську, або дзвони, якщо що.

3. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Ябув в Чорномоську, і в окружних селах, Громово, Оленівка, Біляус.
    Місцеві кажуть море там найчистіше на всьому кримському побережжі.
    В Оленівці до моря важко добратись, дуже крутий камянистий берег, але цого варто побачити, є прокат аквалангів. На Біляусі є цікаві старовинні розкопки, море направду найчистіше, ми з швагром ниряли за крабами, глибина 5 метрів і видно дно моря, вода тепла, Дощів там майже немає.
    А саме Чорноморське там вже блище до цивілізації, але тихе і дійсно затишне місто. Ціни порівняно з брудною Євпаторією низькі. Там більше розваг, нічні бари і ресторани, базари з сувенірами, атракціони на квадроциклах, і що найбільше запамяталося то тайбейський ресторан і шашлик з барана і холодне вино Кадарка.
    Цього року невийшло поїхати, бо народився син, але наступного року їдемо обовязково в Громово чи на Біляус.

4. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    І я був на Біляусі - супер. Вода дуже чиста, пляж пісок з дрібним ракушником. Одним словом - дуже класно!

5. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Я хотів поїхати у серпні але на жаль не вийшло, а в вересні там напевно вже народу маловато, бо я не одружений і мене в принціпі більше цікавить щоб було все навпаки дискотеки бари дівчата і т.д. одним словом щоб гучно було. Та в вересні вже пізно на таке попасти чи ще можна їхати?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Поможіть найти той Біляус (Беляус) на карті, я щось в упор не бачу

наскільки я бачу по карті, це село не на узбережжі, там напевно до моря пару кілометрів тьопати?

Загалом мене не цікавлять бари, дискотеки, магазини і всякі там розваги. Натомість хочу нормальні умови проживання. Тєлік і кондюк не обовязково, але шоб душ і туалет був свій або щонайбільше на 2 кімнати. Мені треба тупо днів 10-15 відпочити від міста, подихати морським повітрям, помаринуватися в морі. Ціна влаштує 40-70 грн з людини

Останнє редагування: 22 сер 2009
  7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    А можете сказати маршрут, як туди їхати, які населені пункти після в"їзду в АР Крим? Де повертати і т.д. ?

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а де саме по дорозі в Крим починається дорожчий бензин? тобто де остання точка шоб залити повний бак по нормальній ціні? :)

10. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Дівчат на морі - море!!! )) При цему самі не давали проходу із словами типу ''а не желают ли мальчики познакомится?''. Я теж думав криза і все таки, народу мало буде. . . фіг там правда!!!
    Бензин в АРК дорожчий, до перешийку ніби така ж ціна, як в нас, але точно не скажу, бо їхав поїздом. В середньому різниця 30-40коп 1л. А95.

• Подобається Подобається x 1
  11. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Так, від Громово до моря десь 0,7-2 км, залежить чи по дорозі чи навпростець. Є там село Окунівка, там ближче. Якщо їдеш машиною то проблем не буде. Там практично на пляж всі на машинах приїжджають. Місцеві здають так називаємі времянки, літні будиночки для приїжджих. Телевізор, ліжка, душ, по бажанню готують їжу. Там на побережжі є декілька пансіонатів, від 70 до 200 грн. З минулого року ціни могли помінятись.
    Загалом відпочинок для душі, спокій, тиша, море, чиста вода.
    Я з швагром туди приїжджав 4 рази, і іншого відпочинку нехочемо, їдемо туди з палатками на 2-3 тижні. Рибачимо, ниряємо за крабами і мідіями, купляємо барана на шашлик, іздимо на розкопки, вино домашне смакуємо.

12. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Армянск-Красноперекопськ і поворот на право на Роздольне. Доїжджаємо до села Дальоке і зїждаєм з траси на ліво і до Знамянського. Можна і на Чорноморськ їхати, але там трхи більше по кілометрах виходить.
    Точно не памятаю в якомусь селі блудили, там стоять шлагбауми їх треба обїжджати, помоєму в Дальокому.

13. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Ще хочу додати на багатьох картах є дорога між Знамянським і Мирним через озеро Донузлав, зокрема на цій також є, так знайте дороги там немає. І якщо захочете в аквапарк в Євпаторію їхати прийдеться обїжджати цілу оту затоку.

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Армянськ, Красноперекопськ. Принаймні у липні місяці ціна на бензин була така ж як і у нас, тільки перед Сімферополем ціна дорожчала.

15. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Був минулого року в Чорноморському.
    Море тепле, чисте і мілке, тут добре відпочивати з дітьми. Нормальна інфраструктура, житло на різний смак. Ринок в Чорноморську доволі дешевий.

Так як кінець сезону не раджу домовлятись/бронювати житло. Приїдеш на місце будеш бачити за що і скільки платиш. Місця будуть по-любому.

Рекомендую з'їздити на Атлеш, Джангуль, "золоті пляжі" Біляуса. Краще їхати своїм авто або на таксі. І не забудь взяти, або купити хоча б маску, бо там є шо подивитись під водою.

Можеш подивитись форум http://chernomorskoe.info/forum/

Карта Чорноморського і прилеглих районів.
    http://i.piccy.info/i4/76/f2/b12fdc195baeacff8d829c7c2330.jpeg

Останнє редагування: 25 сер 2009
  16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Незнаю як на ЮБК але під Севастопольом ціна на бензин не сильно відрізнялась від "континентальної". Звичайні українські ціни є переважно до Краспоперекопська.

17. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    http://www.mezvodnoye.com.ua/
    Відпочивав тут цього року. Досить класно і недорого.
    Власники - Львівяни. До моря 10 хв.
    Є де поставити машину - подвір'я огороджено високим забором і ворота залізні.
    Буде цікавити - дзвони до мене або в аську.

18. Orest

Orest Active Member

ye
    уа

Міжводне рулить!!:yahoo:

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    МАРТІНІ вже відпочив.
    Розкажи про враження.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)