Последний месяц ставил машину возле дома, так как немного надоели мне дедки со стоянки... Месяц все было нормально, а сегодня сутра обнаружил, что у меня ночью пытались снять колеса, при чем не сняли только по счастливой случайности, у этих Durex'ов был старый домкрат и он согнулся под весом машины... Так что я отделался испугом, и временем потраченным на закручивание болтов обратно (болты тоже не взяли, может думали что они денег не стоят)... Посему вопрос, кто практикует установку секреток на колеса ? Где их можно приобрести и насколько они гарантируют что колеса не снимут ? Я конечно не собираюсь больше рисковать и ставить машину возле дома, но все-таки подумываю поставить секретки, на всякий случай...
Відповідь: Чуть не сперли колеса... Розказували хлопці які самі то робили по молодості... Знач якщо на колесі тіко один болт з секреткою, тоді робиться так: затягуються всі решта болтів ключем що є дурі і той болт з секреткою викручується рукою ну або на худий кінець плоскогубцями Питання в тому чи варто викидати гроші на секретки ?
Відповідь: Чуть не сперли колеса... я маю чотири секретки вони мені нах нетреба миняю на звичайні болти
Відповідь: Чуть не сперли колеса... Хіба всі чотири болта на колесо ставити з секретками, і то хто зна чи поможе ...
Відповідь: Чуть не сперли колеса... abarinoff як шо хочеш можу з тобою поминятися всеодно буде тяжче вкрасти.
Відповідь: Чуть не сперли колеса... Думаю, що якщо б була хоч одна секретка вони б навіть не гнули домкрат...:!: Маю на увазі, що ті хто знімають як раз шукають колеса без жодної секретки щоб не паритись. А на рахунок колись, то і щітки, і дзеркала і навіть болотники знімали. Тому варіант Тревела цілком нормальни.
Відповідь: Чуть не сперли колеса... Наскільки чув є комплект для VW болти з секреткою + ключ до них, відразу питання до Бейліса кіко коштує?, + хто знає де у Львові можна купити датчик наклону і кіко коштує?
Відповідь: Чуть не сперли колеса... Якшо Абарінофф не захоче обмін, то я наступний в черзі Яксо мозна
Відповідь: Чуть не сперли колеса... то один болт який відкручується спеціальною насадкою на ключ.. доречі вже як ставите то купуйте дорожчі.. на шиномонтажах наслухався історій про зірвані насадки.. а якщо зірветься як колесо на дорозі треба поміняти то взагалі торба..
Відповідь: Чуть не сперли колеса... скажу так...если это малолетки какие-то,то со секретками они ниче не сделают,а вот если люди этим зарабатывают,то никакие секретки не помогут 100%
Відповідь: Чуть не сперли колеса... будь-який болт завжди можна ще дотягнути, якщо на ключ насадити кавалок труби, тим самим збільшивши плече сили.
Відповідь: Чуть не сперли колеса... ну-ну, а можна і зірвати його або невідкрутити потім взагалі...я наприклад затягую болти на колесах так, шо трубою ти ше максимум дотянеш його на чверть оберта, цього навряд чи вистачить шоб секретку руками викрутити, а от хрустіти голосно буде. По темі: намагайтесь поставити машину на бордюр двома колесами або під стінку (шоб не підлізли з домкратом або не могли одну сторону від землі відірвати), передні колеса вивернути до упора і впевнитись, шо клацнув фіксатор руля (фіг відкрутять болти і фіг колесо виймуть з арки, хіба колеса маленькі або машина піднята) - набагато менша імовірність шо полізуть до машини, а як і полізуть то фіг шо знімуть.