Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Ти навіть аватарчик змінив в звязку з цим? Бо саме так треба заходити до цієї машини :mrgreen:
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Ця новина це вже старина, їй понад рік. А R32 їздять і по Києві, нічого дивного в них нема.
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. В цьому році має бути Так шо тусуй на Алєкс і замовляй
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Нах Алекс. Дорого в них. Треба брати в київських офіціалів.
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. А наскільки дешевше нове авто в Києві?
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Про Скірокко не скажу, бо його ще нема в продажу:mrgreen: А зокрема Volkswagen Touran з 6ст КПП 1,9ТДІ кольору металік комплекатаціїї Trendline в Києві пропонували дешевше майже на 7тис.грн. Думаю доставка з Києва до Львова набагато дешевша ніж 7тис.грн. Я ще чекаю VW Tiguan, теж обіцяють в 2008 почати продажі.
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. а потім хтось з форумчан таке купить, і почнеться: як підняти/занизити машину? чи можна поміняти 410 мм гальмівні диски на 510 мм? чи підійде пружинка від ВАЗ 2119 до кришечки такої-то? як перебрати зчеплення? і так далі....
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. VladyslaW, ти об чём?? то якраз поки нема такі питання можуть виникати бо тюнінг передбачає тільки апгрейд авто а на R32 все топове - тюнити нема шо
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. В Польщі вже на сайті в них висить, зі всіма характеристиками і тд... Яка черга на них - не знаю. Теж заінтригувала модель, але ціна від 40 т.баксів, щось мене трішечки стримує
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Тюнінг по-українськи-це посидіти -полежати біля-під машиною зі зваркою-болгаркою, перебрати, підліпити-отримати кайф від процесу!!!! немає межі досконалості!
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Дороговато :?, за ці гроші вже краще Тойота RAV-4
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. :twisted::twisted: :twisted: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: До речі, глняув http://www.vw.com/R32/en/us/# пише що R32 в штатах від 33 т.баків буде... Гамерико!!! Схаменись з тими цінами...
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Geremy, та в штатах нова версія чаленжера в якого 400 коней коштує від 30$
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. До речі чи нє, але Туарег 2 там від 39 т. коштує... Ну та правильно, в Україні і зарплати вищі, і ваааащє найкраще ... Ми просто унікальні... Вірніше уні-кальні ))
Відповідь: цікаво хто з форумчан буде першим власником такої авто. Чувак, в тебе є чиненайсвіжіший скірокко в країні, до того ж найостаннішої моделі! Не жаднічай :mrgreen: ржунімагу