Підкажіть від чого може не затухати лампочка "Cистеми подушок безпеки"!!! До цього часу все було нормально, заводив двигун і через 1-2 сикунді вона тухнула!!!! ПІсля того як я змінив рульву рейку(яка підтікала), здійснив ремонт КПП, змінив резину і зробив розвал, ніби все було нормально!!!! Десь після того як я проїхав десь 300 км. загорілася дана лампочка і не потухає!!!!: Що могло статися? І чи можна в "домашніх умовах" виправити дану проблему? Зазделегіть вдячний!!!
Якщо б вона загорілася коли це все робилося то ясно що треба просто помилку з мозгів стерти. А в твому випадку швидше всього відвалилася фішка з якогось з датчиків. В домашніх умовах просто подивитись чи всі фішки під капотом нв місці. Якщо все ок - то на комп тре машину кинути - ящо це помилка то її просто зітруть якщо далі світиться то комп покаже чому. Доречі при заміні рульової рейки тобі напевне знімали руль і подушку разом з ним. Можливо при встановленні назад погано підключили подушку і зараз там неконтакт в розємі.
Думаю підключили нормально, просто при знятті подушки, чи буть якої дії повязаної з роз"єднанням-з"єднанням роз"ємів системи безпеки, все це записується в мозги, і без підключення до компа діла не буде!!!
Так то воно так - але лампа загорається зразу коли помилка записалась а не через 300 км після сервісу Вот тобі і причина. В тебе на сигнал і подушку йде один і той самий розєм тому дуй на сервіс нех знімають подушку і перепідключають фішку. Коли підключать треба буде компом помилку скинути
І як? нормально? було б реально легше якби ти зразу написав від чого сигнал пропав. Ну якщо все добре підключено то тестер в руки і вперед... знімай знов.
Народ, все набагато простіше, коли знімали рульову могли забагато повернути руль і контактне кільце подушки, яка стоїть за рульом, обірвалась. А тоді хоть 100 разів знімай помилку, всеодно буде горіти лампочка. В мене, наприклад, також не працювала водійська подушка, так я зняв руль, зняв ту касету, розібрав, знайшов обрив, зпаяв міцно, заізолював, знайшов центр того кільця, поставив все на місце і бігом на сервіс зняти помилку. І все, вже 3 місяці політ нормальний.
Щоб не створувати нової теми, може у когось є непотрібна улітка (контактне кільце) готовий відкупити або за пиво!!!! Справа в тім що Qwerty був правий там було обірване контактне кільце!!! Я його запаяв але прийшлося декілька раз паяти, в результаті чого контактне кільце прийшлося обрізувати!!! Це було місяць назад, сигнал почав працювати якраз збирався заїхати на сервіс зтерти помилку(тому що лампочка всерівно горіла), як знову обірвалося кільце і пропав сигнал знову!!! ((((((((( Тому велике прохання може в когось із вас або у знайомих знайдеться дане кільце!! Пізніше скину фото!!! Буду вдячний за любу відповідь чи пораду!!!!!