Cистема подушок безпеки (загорілася лампочка)

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем gora, 6 гру 2009.

1. gora

gora Active Member

Golf 4
    Підкажіть від чого може не затухати лампочка "Cистеми подушок безпеки"!!!
    До цього часу все було нормально, заводив двигун і через 1-2 сикунді вона тухнула!!!!
    ПІсля того як я змінив рульву рейку(яка підтікала), здійснив ремонт КПП, змінив резину і зробив розвал, ніби все було нормально!!!! Десь після того як я проїхав десь 300 км. загорілася дана лампочка і не потухає!!!!:diablo:
    Що могло статися? І чи можна в "домашніх умовах" виправити дану проблему?
    Зазделегіть вдячний!!!

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо б вона загорілася коли це все робилося то ясно що треба просто помилку з мозгів стерти.
    А в твому випадку швидше всього відвалилася фішка з якогось з датчиків. В домашніх умовах просто подивитись чи всі фішки під капотом нв місці. Якщо все ок - то на комп тре машину кинути - ящо це помилка то її просто зітруть якщо далі світиться то комп покаже чому.
    Доречі при заміні рульової рейки тобі напевне знімали руль і подушку разом з ним. Можливо при встановленні назад погано підключили подушку і зараз там неконтакт в розємі.

Останнє редагування: 6 гру 2009
  3. gora

gora Active Member

Golf 4
    Блін!!! :diablo: Сигнал пропав !!!!! от лажа!!!!!!!!!:bad:
    Що робити?

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я думаю куля в лоб нормально)))

Ну тобі ж вище все написали. Ті самі методи)

• Подобається Подобається x 1
  5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Думаю підключили нормально, просто при знятті подушки, чи буть якої дії повязаної з роз"єднанням-з"єднанням роз"ємів системи безпеки, все це записується в мозги, і без підключення до компа діла не буде!!!

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так то воно так - але лампа загорається зразу коли помилка записалась а не через 300 км після сервісу

Вот тобі і причина. В тебе на сигнал і подушку йде один і той самий розєм тому дуй на сервіс нех знімають подушку і перепідключають фішку. Коли підключать треба буде компом помилку скинути

7. gora

gora Active Member

Golf 4

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    І як? нормально? було б реально легше якби ти зразу написав від чого сигнал пропав.
    Ну якщо все добре підключено то тестер в руки і вперед... знімай знов.

9. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Народ, все набагато простіше, коли знімали рульову могли забагато повернути руль і контактне кільце подушки, яка стоїть за рульом, обірвалась. А тоді хоть 100 разів знімай помилку, всеодно буде горіти лампочка. В мене, наприклад, також не працювала водійська подушка, так я зняв руль, зняв ту касету, розібрав, знайшов обрив, зпаяв міцно, заізолював, знайшов центр того кільця, поставив все на місце і бігом на сервіс зняти помилку. І все, вже 3 місяці політ нормальний.

10. gora

gora Active Member

Golf 4
    Щоб не створувати нової теми, може у когось є непотрібна улітка (контактне кільце) готовий відкупити або за пиво!!!!
    Справа в тім що Qwerty був правий там було обірване контактне кільце!!! Я його запаяв але прийшлося декілька раз паяти, в результаті чого контактне кільце прийшлося обрізувати!!! Це було місяць назад, сигнал почав працювати якраз збирався заїхати на сервіс зтерти помилку(тому що лампочка всерівно горіла), як знову обірвалося кільце і пропав сигнал знову!!! ((((((((( Тому велике прохання може в когось із вас або у знайомих знайдеться дане кільце!! Пізніше скину фото!!! Буду вдячний за любу відповідь чи пораду!!!!!

11. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    або шукай якийсь дріт,підходящий по опору.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)