Халява скінчилася. ДАІ знову вирішила наводити порядок з паркуванням в центрі. Поки що без візира і евакуаторів, але штрафувати обіцяють на 255 грн http://news.lvivport.com/content/view/33517/26/
Та вони блін задовбали повністю. Якось довелося спілкуватися з чоловіком з міськради що власне керував тоді транспортом (десь років 3 тому), не знаю чи він ще там, але... його відношення до водіїв таке, що в мене склалося враження що він затятий пішохід і проблеми водіїв йому десь далеко-далеко, дискуссія була про евакуатори і платні парковки, так от в двох словах: "всі місця для парковок мають бути платними, хто не заплатив або не там припаркувався - негайно евакуювати і оштрафувати". А те що нема де паркуватися навіть за гроші - то не їх проблеми... :
Дивно, я думав ми утримуємо міліцію для того, щоби вони вирішували транспортні проблеми а не погіршували їх...
Будьмо уважні шановні одноклубники "У Львові під час «Євро» працюватимуть евакуатори" http://zik.ua/ua/news/2012/06/01/351520
Ось таку фігню побачив у себе на лобовусі. Діло було так:... ... приїхав вчора на пл.Міцькевича, залишив свого корча з увімкненою аварійкою припаркованого біля Укрсоцбанку, пішов на 10 хвилин по справах, прийшов, сів, тай поїхав, коли їхав, побачив бультихаючий листок під щіткою двірника, зупинився на пр.Свободи (клуб Фешн), зупинився принципово біля працівника ДАІ (щоби він мене запитався про причину зупинки), знімаю той вкладиш з лобовухи, і в мене наступає ступор.... ось фото вкладиша (щоправда, вилилась на нього кава випадково) сьогодні, теж там був по справах, але авто залишив біля Галицького ринку. Мораль такова: "Будьте уважні, та не попадайтесь". Я і так легко відмазався, тупо усне попередження.
Щойно бачив як з вул.Героїв УПА забирали лексус на евакуатор, водій був поруч і ніц зробити не міг - правильно це!
Машину не мають права евакуйовувати, якщо в ній знаходиться людина. Це тим, хто зрозумів що робити в таких випадках..
[OFF]Себест`янчік ти що куриш, що тебе так плющить? Я на рахунок твого нового іміджа. "Кернес" себе вже вичерпав?[/OFF]