Сразу прошу админов извенить если написал не туда!!!!!!!! У меня возник интерес по поводу есть или нету у нас на форуме работники ГАИ????? Я об этом подумывал и раньше,но не придавал этому большого значения! Задумался я об этом вчера после того как меня останавил ГАИшник! Вчера еду ничего не нарушая,смотру стоит ГАИшник и уже увидев меня нацелился меня остановить(думаю может не остановит) и всетаки остановил,Я еще подумал что он хочет?Первый его вопрос был: Какой обйом движка!(чесно я был удивлен) Дальше он очень внимательно изучал мой тех паспорт!(после этого я подумал,что может ему просто стало интересно что за машина) НО!Я заметил что он был на VW Golf III(если я неошибся)!!!! И после того как он мне сказал что все впорядке и отпустил меня,я задумался А ЕСТЬ ЛИ РАБОТНИКИ ДАИ У НАС НА ФОРУМЕ и наверное свободно общяются с нами !!!!:D Как вы думаете об этом?????
Я думаю, шо навіть якшо є, то не признаються По-перше, ми їх тут постійно критикуємо і висміюємо По-друге, йому не вигідно зізнаватися. Бо якшо в нас тут таке братерство, а він один із нас, то якось не випадає брати хабар на дорозі А взагалі це була би класна фішка для клубу. Шоб по клубній карті даішники віддавали честь і відпускали
Да не, к этим вопросам я тоже привык и вообше не удевляюсь,но он так ево задал что я пишол в удевление,сложилось такое впечетление что обйом движка это какое-то нарушение!
Ви так говорите про ДАІшників ніби це якась окрема категорія людей, ну що поробиш якщо в людини така робота (хоч деякі бувають справді дуже наглі), ми їх критикуємо, але ж і прекрасно розуміємо що без них нам також нікуда . Мене також нервує коли просто так зупиняють особливо коли спішиш, але це ж така робота. Ну мене також деколи зупиняють подивляться документи так для вигляду (за 2 секунди), а потім питають о вона ще й на газі, і чи не продаю я її часом.
так ніхто не каже, що даішники не потрібні вони дуже потрібні, але зовсім НЕ ТАКІ там потрібні чесні, порядні люди, а не рагулі-хабарники, без принципів, без моралі, без совісті і без сорому. PS: те саме стосується ментів, суддів, прокурорів, депутатів, міністрів і президентів PPS: може ми просто нація така... куди не глянь, при владі одні уроди
Ти правий це ми така нація, просто нормальні і порядні люди до влади ніколи не пробються бо їх там зразу зїдають, а пробиваються одні падонки і сволочі останні. Але є багато таких які нормальні але гроші і влада їх портять і вони не тільки про чужих людей, вони навіть своїх рідних знати не хочуть і забивають на всіх. Але цих сволочів ми ж самі і обираємо так воно вже є, і буде. Поки сам про себе не подбаєш ніхто тобі не допоможе, хоч є дуже багато нормальних людей, я в цьому переконався на власному досвіді. А про хабарі, то це ж дуже легко майже кожного хабарника здати і зловити на гарячому, от тільки ніхто не хоче це на себе брати, тому що це вигідно. Навіть кожен з нас сам тому ДАІшнику взятку тулить бо не хоче складати акт, в першу чергу тому, що це лишній мінінгіт, який приходить вже з виконавчої служби і за декілька днів (або пізніше) до добровільно сплати, а мало би бути інакше. Порушив, суд визнав тебе винним, тобі до тебе має прийти конкретний рахунок по якому ти маєш сплатити в любому відділені пошти чи банку, і забути. А в нас як, порушив, через рік приходить з виконавчої служби що термін добровільної сплати закінчається через 1-2 дні, а в тебе і своїх проблем багато. От і попадаєш потім на додаткові штрафи. А працінник виконавчої служби отримує свій відсоток із стягнутої суми згідно закону.
я би сюди додав ще журналістів, нотаріусів, лікарів, чиновників, вчителів, продавців... і так далі коротше всіх тих чия професія передбачає контроль, виконання вказівок, інфорумування населення або обслуговування населення і рогулізм цих людей дуже часто дискредитує професію вцілому тобто проблема в людині а не професії, але проблема людини виникає тому, що по роду діяльності людина такої професії наділена владою або впливом а це як відомо розбещує за відсутності відчуття неминучого покарання. Неодноразово переконувався що наші люди працювати вміють і якісно і відповідально і чесно якшо їх поставити в умови іншої сфери роботи(як приклад всюди наводять європейську) отож висновок проблема в організації роботи тої чи іншої людини і навіть якшо супер-чесного німецького полісмена поставити в умови роботи наших ментів він скоро стане таким самим. Поскільки умови роботи створює влада то цей факт підтверджує прислівя що риба гниє з голови і в даному випадку то комусь вигідно от і все Безлад в Україні виправити просто але повинно бути хотіння того порядку на верху.
Вот скажіть мені на милість, якщо ми така хрінова нація, то чому при владі уроди а не при владі ангелики? Або якщо ми всі "падонки і сволочі", то як ми бачимо, що при владі інакші люди? Чесно, не розумію навіщо гнобити націю, своїх прадідів чи родичів, зрештою себе, щоб всім розповісти, що при владі чи в ДАІ є хтось некомпетентний... Але то офтоп. Ну в мене журналістське посвідчення, але даїшнику востаннє показував її роки 3 тому. Сам просив показати. Я не до того, що я такий правильний а до того, що не грає ролі хто ти - давач десятки з народу чи показувач ксіви з прокуратури - в обидвох випадках однаковий. А якщо хтось з цієї гілки і справді хотів щось зробити, то я думаю, що радше би тут з'явилася тема не про уродів-даїшників чи про криву націю а тема про те "Як я не дав хабаря даїшнику" або "Як я вивів на чисту воду злодія в формі(мантії, медхалаті ітд - потрібне підкреслити)" - за три роки існування форуму щось не пригадую таких тем, зате тем про пі";№сів-даїшників горами...
Якою владою наділені уроди-журналісти я не знаю, може хто поділиться? Журналісти здебільшого наймані працівники, такі самі, як кочегар чи водій. Там ше про вчителів він шось трусив, то взагалі маячня. У мене в школі практично про всіх вчителів виключно хороші спогади. Більше того, коли за щось навіть тримав у дитинстві на вчителя якогось зло, то тепер розумію, що був малий дурний а вчитель правий. Аналогічно і з викладачами в універі, більшість - порядні, авторитетні люди. Я досі НЕ ВМІЮ хабарів давати саме завдяки цьому. Доводилось робити це пару разів в житті, так складалися обставини, що доводилося переступати через себе фактично. Два рази давав даішникам, два рази одному мудаку-філософу в універі, і ще раз хімічці в школі цукорки і каву носив. Для мене це приниження і мені здається, що я ображаю людину, якій даю хабаря. Я, дурень, дивлюся на це через призму власного виховання і принципів, а той кому даєш, насправді думає, що все в порядку і так й має бути. В сім"ї не без уродів, звичайно, але я гадаю, що серед вчителів їх значно менше, ніж в будь-якій іншій галузі. А от в правоохоронних органах, а особливо в ДАІ і судах, таке враження, що їх 99%, якщо не більше. Та там нормальна людина ж просто не зможе працювати, або стане така сама. А на політиків подивитися.... та взагалі нема вже на кого дивитися, кунсткамера...
Гм і чому тоді існує таке поняття як "джинса" чому купують журналістів? чому їх називають "четверта влада" ? Журналісти впливають на мас. свідомість. Не сприймай на свою адресу чоловіче. Достатньо маю друзів журналістів шоби зробити висновки. Погодься журналісти є різні хоча всі мають свою правду навіть хабарники даішники. Не він а я Вчителі то люди що мають вплив на діток в яких несформована особистість і дуже багато є фактів коли вони її калічать. Та і хабарі беруть не гірше за даішників
співчуваю, мені з вчителями пощастило більше от мабуть мою особистість скалічили, не вмію тепер хабарів давати, виріс непристосованим до реалій життя