Дайці і епідемія!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 30 жов 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сьогодні в 16.10 зупинили на Замку, несподобався напевно. Я неспорив, вийшов в марлевій повязці(побачив дайців заздалегідь і натягнув, в машині для приколу), показав документи. Перед поїздкою втоптав цілу головку часнику(не пив), і від мене перло часником, але дайці подивившись папери спитали тільки про часник і побажали "щасливої дороги".
    ЗАСТЕРІГАЙТЕСЬ ПРОТИ ПРОСТУДИ!!!!:yes:

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Нині був на заправці, два дядьки розмовляли і один казав, що дайці зараз не перевіряють на алкогольне сп'яніння - не то тому що бояться вдихати чужі видихи не то з розуміння того, що єдине доступне народу лікарство вживається саме як лікарство... Коротше, дивні люди.

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Незнаю як на рахунок сп'яніння за кермом, але я категорично проти їзди "під мухою" і зловживання загальною бідою держави в своїх інтересах!

• Подобається Подобається x 1
  4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Підтримую. Сьогодні день від'їздив (постів 4-5 було і по Львову і трасі на Стрий, ніхто не пиняв, дехто в пов'язках), поставив машину, тоді перевернув 100гр з перцем і часником. За кермом ні каплі, при жодних обставинах. Ти на дорозі не сам і відповідаєш за тих хто їде поруч у випадку чогось з твоєї вини.

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Трохи не в тему, але колись ще коли їздив жигульом, спиняє мене сержантик.
    Сержант Петренко, ваші доки.
    Витягнув передав.
    Спиртне вживали?
    -Ні.
    Ану дихніть.
    - А якщо я туберкольозний?
    Сержант віддав доки і я поїхав собі.

6. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Десь проскакувала інфа, що Львівські даі штрафують водіїв які без повязок!
    П.с. Ссилку дам пізніше бо пишу зараз з телефону

7. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ну та я думаю легко штрафу такого уникнути - виходиш з машини сам, без запрошення, променисто посміхаючись ідеш прямо до дайця, намагаючись дихнути на того і кажеш "та мені повязка вже не треба, я вже перехворів - от тільки пару хвилин як легше стало". :)

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    [30.10.2009 19:20]
    ДАІ штрафує водіїв без марлевих пов’язок

У Львівській області працівники Державтоінспекції штрафують водіїв без марлевих пов’язок.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні у Тернополі під час наради з обговорення епідеміологічної ситуації в західному регіоні повідомив голова Львівської облдержадміністрації Микола КМІТЬ.

Говорячи про заходи, вжиті керівництвом області для запобігання поширенню захворюваності, губернатор зауважив, що “була проведена робота і з силовими структурами”. “І бачимо, що подекуди вони вже перегинають палку. Міліція штрафує водіїв, які їздять без масок”, - сказав М.КМІТЬ. При цьому він не уточнив, йдеться про всіх водіїв чи лише тих, які обслуговують громадський транспорт.

Губернатор Львівщини також зауважив, що у Львові допомогу медичним закладам надають таксисти, які в умовах обмеженої кількості медичного транспорту пішли назустріч обласній владі.

“Ми також, як і на Тернопільщині, провели спілкування зі священнослужителями, аби вони наголосили парафіянам на необхідності одягати маски під час богослужінь, де є скупчення великої кількості людей”, - додав М.КМІТЬ.

постiйна адреса статтi:
    http://www.unian.net/ukr/news/news-344153.html

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    де,на вихлопній.

Сорі за офф.

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    може й офф, може й флуд, але ситуація така:

Коротить длижнє світло в лівій фарі. Пиняє даєц.

я відкриваю вікно на 0,5-1 см і питаю через ту щілину
    - Шо нада??
    -Відкрийте більше вікно і дайте документи для перевірки
    - Щось порушив??
    -Ні. фара не горить. Але вікно відкрийте
    - фара не горить бо...(не буду описувати пояснення), а доку менти на-тримай - просовую через ту щілину - і вікно не відкрию. Де пов*язка?? може Ви грипом хворі?? і мене заразити хочете???
    - ???!!!
    - Що тут дивного??? міліціянти також смертні. так що не відкрию. Можу дихнути, а вікно не відкрию.
    далі починаю нагло кашляти, сьорбати носом, і примовляти - бля..достала та боляка...
    мєнт зразу віддав доки і навіть забув побажати Щасливої дороги.
    Але я не зупинився. відкриваю вікно і кричу
    - А дихнути?? я ж мав дихнути!!! Пане сєржант!! Верніться!!
    Він відмахуючись рукою майже побіг до машини, після чого вони поїхали з місця разом зі мною))))))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)