Сьогодні в 16.10 зупинили на Замку, несподобався напевно. Я неспорив, вийшов в марлевій повязці(побачив дайців заздалегідь і натягнув, в машині для приколу), показав документи. Перед поїздкою втоптав цілу головку часнику(не пив), і від мене перло часником, але дайці подивившись папери спитали тільки про часник і побажали "щасливої дороги". ЗАСТЕРІГАЙТЕСЬ ПРОТИ ПРОСТУДИ!!!!
Нині був на заправці, два дядьки розмовляли і один казав, що дайці зараз не перевіряють на алкогольне сп'яніння - не то тому що бояться вдихати чужі видихи не то з розуміння того, що єдине доступне народу лікарство вживається саме як лікарство... Коротше, дивні люди.
Незнаю як на рахунок сп'яніння за кермом, але я категорично проти їзди "під мухою" і зловживання загальною бідою держави в своїх інтересах!
Підтримую. Сьогодні день від'їздив (постів 4-5 було і по Львову і трасі на Стрий, ніхто не пиняв, дехто в пов'язках), поставив машину, тоді перевернув 100гр з перцем і часником. За кермом ні каплі, при жодних обставинах. Ти на дорозі не сам і відповідаєш за тих хто їде поруч у випадку чогось з твоєї вини.
Трохи не в тему, але колись ще коли їздив жигульом, спиняє мене сержантик. Сержант Петренко, ваші доки. Витягнув передав. Спиртне вживали? -Ні. Ану дихніть. - А якщо я туберкольозний? Сержант віддав доки і я поїхав собі.
Десь проскакувала інфа, що Львівські даі штрафують водіїв які без повязок! П.с. Ссилку дам пізніше бо пишу зараз з телефону
Ну та я думаю легко штрафу такого уникнути - виходиш з машини сам, без запрошення, променисто посміхаючись ідеш прямо до дайця, намагаючись дихнути на того і кажеш "та мені повязка вже не треба, я вже перехворів - от тільки пару хвилин як легше стало".
[30.10.2009 19:20] ДАІ штрафує водіїв без марлевих пов’язок У Львівській області працівники Державтоінспекції штрафують водіїв без марлевих пов’язок. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні у Тернополі під час наради з обговорення епідеміологічної ситуації в західному регіоні повідомив голова Львівської облдержадміністрації Микола КМІТЬ. Говорячи про заходи, вжиті керівництвом області для запобігання поширенню захворюваності, губернатор зауважив, що “була проведена робота і з силовими структурами”. “І бачимо, що подекуди вони вже перегинають палку. Міліція штрафує водіїв, які їздять без масок”, - сказав М.КМІТЬ. При цьому він не уточнив, йдеться про всіх водіїв чи лише тих, які обслуговують громадський транспорт. Губернатор Львівщини також зауважив, що у Львові допомогу медичним закладам надають таксисти, які в умовах обмеженої кількості медичного транспорту пішли назустріч обласній владі. “Ми також, як і на Тернопільщині, провели спілкування зі священнослужителями, аби вони наголосили парафіянам на необхідності одягати маски під час богослужінь, де є скупчення великої кількості людей”, - додав М.КМІТЬ. постiйна адреса статтi: http://www.unian.net/ukr/news/news-344153.html
може й офф, може й флуд, але ситуація така: Коротить длижнє світло в лівій фарі. Пиняє даєц. я відкриваю вікно на 0,5-1 см і питаю через ту щілину - Шо нада?? -Відкрийте більше вікно і дайте документи для перевірки - Щось порушив?? -Ні. фара не горить. Але вікно відкрийте - фара не горить бо...(не буду описувати пояснення), а доку менти на-тримай - просовую через ту щілину - і вікно не відкрию. Де пов*язка?? може Ви грипом хворі?? і мене заразити хочете??? - ???!!! - Що тут дивного??? міліціянти також смертні. так що не відкрию. Можу дихнути, а вікно не відкрию. далі починаю нагло кашляти, сьорбати носом, і примовляти - бля..достала та боляка... мєнт зразу віддав доки і навіть забув побажати Щасливої дороги. Але я не зупинився. відкриваю вікно і кричу - А дихнути?? я ж мав дихнути!!! Пане сєржант!! Верніться!! Він відмахуючись рукою майже побіг до машини, після чого вони поїхали з місця разом зі мною))))))))