Дамські запитання.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Oleksandra, 10 лип 2007.

1. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001
    Щоб не офтопити більше всіх і всі решта теми своїми насущними запитаннями, я собі відкриваю цю тему.

Питання в мене звісно мабуть дуже дамське, але надіюся не засмієте наніц :oops: коментуючи. Отже яки можуть бути наслідки якщо (раптом) допустити щоб бензин в баці закінчився ЗОВСІМ. Тобто проігнорувавши машинкине "пілікало" (в мене воно наприклад лунає коли в баці ще десь6-8л бензину) не дозаправити її вчасно а прокатати все до 0.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Дамськи запитання.

Якщо то не дизель то нічого страшного, головне довго не маслати стартером у спробах завестись і не тримати включене запалення. А так - не смертельно. Машина це переживе. Поправте якщо не прав.

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Таким відношенням до машини ти прискорюєш смерть паливного насосу. Насоси в нас прокачні, тобто бензин, який прокачується через насос заодно його і охолоджує! :) Якщо нема охолджувальної рідини, то він працюватиме, але не довго, бо може упіймати клина! :-( Но той клин він піймає не з першого разу. Але хоч і не з першого, але до того краще не допускати. :)

4. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

:lol: :lol: :lol: О!!! Прикольна тема! Олександра! Давай знайомитись - Олена :lol: В нас виглядає багато спільного - колір машини і стать :tongue:

5. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Та ще й обєм двигуна :)))

6. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

В мене таким макаром і здох бензонасос, потім віддала 150 баксів за новий!!!!! До тепер жаба дусить!

Олена, хоч в нас колір машин і об'єм двигуна різні можна познайомитись - в нас точно однакова стать

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Крім прискорення смерті насоса (яка настане після 3-5 втику без бензину), є ше одна дуже неприємна для машини штука. В баку на самому дні завжди є бруд (більше чи менше залежить від везіння на поганий бензин і віку машини, але в неновій машині він є точно). Крім бруду на самому дні є всі рештки/домішки, які є важчі за бензин, але продаються разом з ним в тісній компанії, часом навіть вода.
    Так от, коли закінчується бензин, то весь бруд з дна баку попадає в інжектор-форсунки-камеру згорання (фільтр не в стані затримати все).
    Отака фігня.

8. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

"Пані, да тут нічого страшного!" ох як часто ми чуємо ці слова по життю!..Саса, будь ласка прокоментуй також як себе поведе машина якщо це станеться на швидкості десь на трассі. Вона зупинится миттєво, або потрошки, або здригаючись або тп..?

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

і з завиванням насосу

10. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Почне смикатись глохнути, а потім захгохне наніц, на швидкості просто стане зупинятись...

11. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Оресте, пишу тобі наступне запитання і червонію:oops: щоб такого не допустити...а чи можу я дозаправити її в дорозі з каністри сама як це бачила роблять други(бачила жигулі точно)? ну наприклад якщо це сталося у пустелі де тільки дують знойні ветри і нема жодної бензозаправки:lol: ? Якщо так, то чи беретеся мене навчити і що для того тре мати? на з"їзді звісно.

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

заливання бензину з каністри нічим не відрізняється від того як ти бачила як це робиться на жигулях! тіко треба мати лійку а як шо вона зроблена з пляшки то треба чимось відкрити клапан шо знаходиться в горловині баку.

• Подобається Подобається x 1
  13. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Ну ти Остапе і пояснюєш, як для недорозвинених, це загальновідомі речі!!!

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

тре мати каністру, у ній тре мати бензину. Для заливання варто також мати лійку спеціальну, продаються такі на заправках із довгим еластичним хоботом. Принаймні у херсонській області точно продаються, я там на лукойлі таку купив за 14 грн :)

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

які питаня такі і відповіді!

16. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

А в Львівській така за 15 грн, тому обов'язково всім, хто хоче купити таку лійку треба їхати в Хесонську область!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  17. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Я З ВАС ДУРЄЮ!!!!!!!!!!!!!!

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Орест навчить вас на з"їзді то робити і все розскаже і покаже. Він в нас справжній джентельмен. :)
    А от я не Орест! ;-) Я Юрко із Запоріжжя! :)

19. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Привіт Олена! Давай, будем знайомі! Впевнена знайдеться багато ще чого спільного... ну, або ми його створимо!;-) :lol:

А колір моєї Джетти троха інакший ніж на аватарі. Це мені мій Друг Піонер тюнинг віртуальний зробив тут.:cool:

Твоя машинка люкс-ну просто пупс шикарний! вишуканий смак!;-)
    ти доречи свою бібіку "він" називаєш чи "вона"? заміть, тут пишуть -
    моя кора
    мій гольфік
    моя джетта...
    а ти зазвичай "мій жучок" чи "моя машина" вживаєш?

20. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

:oops: :oops: :oops: о це ж так прокол...:sad: Соррі ва хандрідс раз!!

Привіт Юрко! Ну щож, будем знайомі? ;-)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)