Датчик ABS

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем shifo, 9 лис 2009.

1. shifo

shifo Початківець

VW Polo 1998
    Поміняв датчик АБС (задній), а лампочка світиться на щитку приборів (мені говорили, що вона буде світитися, а після розгону машини хоча до 20 км/год вона погасне). В чому тут може бути справа ?????

2. kym

kym Аксакал

a 100
    В зазорах між датчиком і вінцем з прорізями. Скоріше всього завеликий зазор. При умові якщо датчик АБС робочий.

3. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    АБС може не працювати із-за слабої зарядки акума, в мене таке було.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Коли міняли загнали помилку в мозги. Тепер її треба компом скинути

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Наскільки мені відомо, при заведенні авто блок АБС робить самодіагностику,загораєтьсялампочка АБС і за 1-2сек має погаснути. На швидкості до 5 км.год. АБС не активна але лампочка не світиться, можливо тобі при включеному АКБ зняли розем датчика тоді в комп загнали помилку, можеш зняти клему АКБ на ніч ,комп має обнулитися.

Порада як виставляти датчик- вирізаємо з картону(приміром від пачки сигарет) круг діаметром як датчик, вставляємо той картонний круг в отвір для датчика і вставляємо сам датчик (на АУДІ він фіксується втулкою), товщина картону і буде зазором між датчиком і гребінкою, при провертанні гребінка зтре картон і залишиться рекомендований зазор.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Не зрозумів. Картон же різний буває, може бути пів міліметра, а може і пів сантиметра... який саме треба вставляти?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    - .

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ок, а можна описати, куда що вставляти. Я не зрозумів, що значить
    ну і відповідно через це нічого не зрозумів взагалі

9. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    Поміняв собі датчик (задній правий) лампочка продовжувала світитись. Проїхався не більше ніж 20 км\год загальмував, лампочка погасла. Скидувати помилку компом не прийшлось

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Цапфа (корпус підшипника ступиці-по ЕТЦІ) має отвір для датчика, при демонтованому датчику туда і запихаєш картон і потім запихаєш датчик до упора (поки не впреться в ротор-гребінку) товщина тої картонки і є тим мінімальним зазором між датчиком і ротором. Гребінка ротора стре той картон і між датчиком і ротором зявиться необхідний зазор. Описати ще детальніше?

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    шось я ніц не поняв, нахіра там той картон ??? а якщо просто запхати датчик до упора, то що не поканає?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Як запхаєш до кінця то знищиш датчик. Ротор його просто розіб'є.

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну незнаю хлопці, я на пассаті міняв передній датчик, то його задалеко запхати в його гніздо мабуть не можливо. знизу він має спец. виступ для кріплення в отворі ступиці. я його запхав до упора цим виступом до ступиці і ніяких підгонок чи картону не було потрібно. або я щось не розумію, або в автора топіка інша будова датчика. :nea:
    задній датчик в пассаті зчитує інформацію з ротора не в торці, а як би нижньою своєю частиною. також не розумію, як можна запхати датчик так, щоб його зрізав ротор.
    думаю для якихось реальних відповідей потрібно бачити фото. а ще краще - зробити діагностику, повидаляти помилки і подивитися, що потім видасть помилку, якщо така ще буде мати місце. а потім фото і тоді можна щось думати.

Останнє редагування: 11 лис 2009
  14. kym

kym Аксакал

a 100
    Мова йде про задній, там ніяких обмежувачів нема

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ще б озвучили ціни датчиків.

на мою Сінкру - перед, оригінал - 600 гривень, Турція - 160 грн.

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Датчики АБС треба ставити оригінал б/у з шроту. головне щоб не поцарапані були. Вони не мають терміну придатності. Середня ціна 50 американських

17. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    :shok: В районі 100-200 грн, оригінал бу, дивлячись як знайдеш, але точно не 50уйо

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    то хіба що на Луцьких шротах)))))
    в реальності 20 баків.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)