Коли заправляю машину мені зразу не показує скіки я заправив, реально покаже коли я проїду 15 км. Питання то нормально якшо ні то як воно "лікується"? В мене в волзі зразу показувало то мене цікавить шо з моїм гольфом не так. Тому зразу навіть не буду знати чи надурили мене чи ні
Відповідь: Датчик бензобаку ну є різні поняття не зразу, а ти не пробував не їхати, а просто почекати 15 хв з включеним запаленням, але незаведеною машиною.що покаже ? може бути дві причини одна то датчик в бензобаку , а друга то панель приборів. Нові панелі приборів мають невеличку затримку в показнику бензини, то для того щоб ти як їдеш по нерівній дорозі, а бензини не повний бак то той бензин хлюпається в баку і як би не було затримки то ти спитав би, чи то нормально що стрілка бензини хитається, ти би подумав що то нема контакту. такщо то нормально якщо затримка менше 2х хвилин, а якщо більше то напевно всеж таки щось з приборами. А от якщо стрілка в тебе іменно починає показувати після того як ти проїхав деяку відстань в километрах, то то напевно датчик той що в баку заїдає. пи.си вибач якщо неграмотно виклав думку.
Відповідь: Датчик бензобаку маю подібну проблему, не показує показів більше 35 літрів, скільки би ти не залив. Твою проблему знаю. Знімаєш бензонасос, там нижче є реостат і поплавок. Береш в руку реостат з поплавком, рухаєш його в сторону мінімум, стрілка має піти в одну сторону, потім реостат в протилежну сторону - стрілка має піти в протилежну. Це має відбуватися рух стрілки з одного боку в другу за 60-90 секунд, якщо це відбувається за 15 хв то проблема скоріш в реостаті або подачі струму на прилад (або замінити реостатт або прилад показів), якщо стрілка рухається на протязі 30-90 сек що є стандартним то поплавок інертно рухає реостат - проблема в поплавку. ВСЕ. успіхів