Датчик охолоджувальної рідини

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем АндрійБ, 24 вер 2015.

1. АндрійБ

АндрійБ Новачок

VW GOLF II, 1.8 GU, 1988
    Доброго вечора!
    Стрілка температури мотору на приборній панелі майже падає вправо при температурі мотору близько 90-100 градусів (при такому значенні мотор мав би уже кипіти). Хто знає, підкажіть як перевірити чи проблема в датчику температури охолоджувальної рідини, чи у приборній панелі.
    Автомобіль Golf 2, 1988 р., 1.8 GU, карбюратор 2e2.

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    На тому фланці, чорному пластмасовому, що з блоку виходить, там три датчики, то пробуйте нижній чорний. Там схема проста - датчик- проводка- панель. Скоріш за все датчик. В мене при прогрітому двигуні стрілка падала в ліво, поміняв датчик, зняв і перевірив проводку, вже хотів міняти панель, зняв, а там виявляється коли я її ставив, то спішив і закрутив гайку на контакті. Банально)
    У Вашому випадку, думаю, що то датчик.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

• Подобається Подобається x 1
  3. АндрійБ

АндрійБ Новачок

VW GOLF II, 1.8 GU, 1988
    Все почалось з того що у мене перестало працювати реле напруги на генераторі, після його заміни з'явилась проблема з показами температури і рівня топлива. Сьогодні пробував відключити генератор (зарядку на акумулятор), стрілки температури і рівня палива стають на свої місця. Почитавши в інтернеті думаю перевірити стабілізатор TCA700 на панелі приборів.

4. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    почни з заміни даччика температури , бо я ним закінчив ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)