Датчик парковки Б6

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Рус, 30 лис 2010.

1. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Всім привіт! З приходом холодів і після мийки "здурів" парктронік на моєму авто: при включенні цієї опції чути безперервний сигнал то задніх, то передніх датчиків... (а сьогодні і почергово)... Читав десь, що це відома проблема і, навіть, гарантійний випадок, але, на жаль, авто вже не на гарантії. Отже, прийдеться купувати за свої "нажиті чесною і важкою".... Діагностика показала, що глючить один з передніх (хромованих). На офіційному СТО "виставили" вражаючий прайс - 950 грн., але знайомий майстер "шепнув", що можна "придумати" за 650! Питання всім, в кого є доступ до прайсу оригінальних запчастин: скільки він коштує в дійсності? Код детальки: 3СО919275. Ще одна інформація (з СТО), яка мене не дуже втішає - на деяких авто міняли практично всі датчики (з часом)...

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Оригінал майже завжди дорого ...шукай заміннк...тим більше якщо оригінал летить то варто попробувати інший

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Не пробивається, перевірте код, або дайте вінномер

4. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    можу адаптувати звичайні китайські під оригінал, по часу служби майже однаково, але в разів 5 дешевше. Але і оригінальні датчики можна відремонтувати...

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    WVWZZZ3CZ8Z001250 Ну китайські я ставити явно не буду - не та машина... А от на рахунок "відремонтувати" - подумаю. Дайте відразу номер телефону - нехай буду "під рукою"!

Останнє редагування: 1 гру 2010
  6. kym

kym Аксакал

a 100
    Олег а ти що маєш доступ до VW сервера... бо зараз по віну пробити комплектацію тільки діллери можуть...чи в тебе якось інакше...?

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ))))половина оригінальних німців в китаї роблено)))) дешева робоча сила, але по ліцензії))) телефон будь-ласка 096 322 55 девяносто пять

8. RaZoR

саме так!!!

9. RaZoR

Читайте ПП

10. RaZoR

Треба №4 ???

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Да, а не любимая раздвигает за 100 грамм коньяка))) +100

• Подобається Подобається x 1
  12. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо не секрет..як... бо я ще весною битою ЕТКОЮ читав потім Лех Сом відрізав і покищо не вирішив питання... якщо ти через Текар то мене це не цікавить.... його вже разів пять закривали відкривали і рано чи пізно закриють назавжди

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)