датчик регулирующий холостые обороты

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем british, 12 лип 2007.

1. british

british Початківець

VW Golf III 1.4 1996
    Всем большой привет!!!
    Проблема следующего характера: обороты на холостом 0.850 тыс. и вибрация двигателя. Смотрел спец сказал блок барахлит. Посоветуйте, что может быть?

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: датчик регулирующий холостые обороты

а подушка двигуна ціла?
    А блок чого саме барахлить сказав майстер? :shock:
    В мене присутня вібрація на холостих коли включаю все електрообладнання, але то вже інша тема.

• Подобається Подобається x 1
  3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Аналогічна ситуація і в мене, просто збільшується навантаження на генератор от ним і ковбасить!

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

в 2х річному Б5 попробував це все саме, не має такої проблеми, мабуть проводка або генератор не дає достатньо струму.

5. british

british Початківець

VW Golf III 1.4 1996

подушка целая.
    еще когда на холостых крутиш рулём гуляют обороты.
    мастер сказал вроде, датчик регулеровки холостого хода.
    спасибо за ответы.:grin:

6. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

В мене такаж проблеба виникала, але все заключалось в бензонасосі який знаходиться в бензобаці. Він в мене реставрований. Був на діагностиці в Бош сервісі і сказали мені, що мій бензонасос повинен давати 1,2 бар, а дає 0,7 бар, закривали обратку, але нічого не змінилось, йде недостача бензини, падають обороти і починає трусити машиною. А якщо включав кондиціонер машинка моя просто глохла. Новий бензонасос в магазині коштує від 790 до 1110 грн. Реставрували мені за 350 грн. дали гарантію на рік, але я її десь посіяв. Зараз на Кривчицях знайшов коператипвний вироб.Чехії і Німетчини за 300грн. скоро буду міняти, бо літо, а кондиціонер не включиш.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

99% шо заміна бензонасосу нічого не дасть. Для моновприску, Діджифанту і Сімосу тиск особливого значення не має. Має значення, яку кількість бензину налиє насос за певний проміжок часу. Якшо б насос наливав замало, на ХХ ти б цього не відчув, проблема проявилась би під нагрузкою при додаванні газу, або при спробі "крутанути" двіжок з ХХ. Машина б тупила (з ХХ) або смикалась (під нагрузкою при додаванні газу). Крім цього, я ше не чув про насос, який має видавати 1.2 Бар (а не барелі), мінімум має бути 2.5 Бар.
    А описана автором проблема може полягати у ДПДЗ (неправильній роботі/настройці), КСХХ, проблемах з лямбдою, неврахованих підсосах повітря, забитому адсорбері і т.д. і т.п. А оскільки автор не написав ні букв двигуна, ні який в нього вприск, то більше нічим йому помогти не можливо. Треба хоча б знати, чи моновприск, чи повний. Вже про це 100 разів нагадував:twisted: :twisted: :twisted:

8. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Двигун моновпріиск чи розподілений?
    Якщо моно то за ХХ відповідає регуляторхолостого ходу - він стойть на передній стінці дросельной заслонки - чорна така коробочка.

Але просто підвищені на 50об - то не його провина, в таких рамках ХХ регулюється ЕБУ через корекцію кута випередження запалювання.
    ЕБУ може підтримувати ХХ навіть при знятому регуляторі.

По-перше перевір всі вакуумні системи на підсоси повітря, перевір лямбду, адсорбер

Просадження обертів при ввімкненні електричного навнатаження - то є нормально для двигунів малих об'ємів, особливо якщо генератор Valeo.
    У мене на Валео ХХ просаджувалися у такт музиці, хоча напругу він давав.
    Поставив Bosch - стало краще.
    Але протягом 1-2 секнуд ХХ має стабілізуватися, яке б навантаження не ввімкнули.

Просадження ХХ від обертання керма - теж нормально - зростає навантаження на двигун, а ЕБУ не встигає зкоректувати ХХ.

А порівнювати G3 та B5 не зовсім коректно - адже технологій зовсім інші.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)