Датчик Зовнішньої Температури

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем dalkroz, 9 бер 2011.

1. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Доброго вечора) в мене отака маленька проблемка: в мене приборка на Passat B3 з індикатором MFA на дисплеї завжди температура зовнішнього середовища -40градусів... напевно непрацює датчик зовнішньої температури... Підкажіть будьласка де саме він знаходиться в автомобілі... або можливо є інша причина несправності... підкажіть будьласка як полагодити...

2. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    на передньому бампері в решітці.

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    В фартуке с пассажирской стороны, в декоративной затычке под блоком поворотников и подфарников. Выглядит как цилиндрик с лапками-защелками, если там пустая дырка, значит датчик выпал.

4. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    дякую за корисні підказки))) в мене в бампері нічого немає, я знімав його і нічого не бачив... значить і датчика як такого немає... треба купляти датчик і десь установити самому... а підкажіть будьласка куди ідуть від нього дроти? де знаходиться фішка цього датчика? і куди далі ідуть проводи? щоб я міг знайти їх і підключити новий детчик

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    прямо на фишку приборки, что-бы узнать куда-надо знать что за приборка)

6. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    зрозуміло) дякую за підказку) буду шукати на фішці приборки... а приборка в мене з MFA спідометр на 240км/год і з тахометром... мотор 1.8 повний інжектор PF

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)