Датчики для паркування авто.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Malyshka, 26 січ 2010.

1. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Хочу встановити на Т5 датчики для паркування. Авто в мене з довгою базою і паркувати чи здавати задом інколи важко. Можливо, доцільно і зручніше встановити камеру заднього виду.
    Підкажіть, будь-ласка, де можна придбати у нашому місті такі датчики чи камеру і як їх правильно встановити?

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    в кожного девайсу є свої переваги та недоліки. Датчики потрібно нормально настроювати (реакція на відстань) та і самі датчики повинні бути нормальні (якісні), тому що через півроку прийдеться міняти, почнуть вилітати. На рахунок камери - а як ти її підключати думаєш? Якщо до майфуна, тоді треба враховувати чи є на майфуні функція полярності камери (майже як дивишся в дзеркало), вночі якщо погане світло заднього ходу майже ніц не видно, тоді або міняти світло або ставити камеру з кращою роздільною здатністю і тільки кольорову.
    Висновок - камера трохи краще - ти принаймні бачиш, куди ти паркуєшся і як + дзюрка в бампері лише одна, паркінг все-рівно буде пищати, що вже капут, в той час коли ще буде 30-40см вільного місця. В умовах славного міста Львова це деколи буває дуже багато

3. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Дякую за інформацію, де можна в нас дізнатися скільки воно буде коштувати: окремо датчики з девайсом який буде піщати і камера з хорошим майфуном.

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
  5. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Дякую за інформацію, а хтось робив закупи на http://www.avtozvuk.ua/ в них непоганий асортимент продукції, але відгуки про них не дуже.

6. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    я купляв парктронік доберман в метро на 6 датчіків за 250грн. Вже пів року працює.

7. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    часто чути, що люди купують ці датчики в Метро. Перший раз чую позитивний відгук, до цього взагалі нічого не чув. Правда, мене чогось сама назва Метро трохи смушає.
    На перший погляд це виглядає як цяцька, а коли до неї привикаєш, то це вже як невід'ємна частина автомобіля.

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Купляв там також, але на подарунок!!! Термін гарантії 6місяців!!! Великий вибір в Ігоря на "Галицькому Перехресті" (АудіоГрім). Там і за встановлення можна поговорити і поторгуватись!

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    га Автозвуці можеш купляти, в них єдиний мінус - дуже мало з з того що на сайті в них є в наявності, тобто вибирай, але дзвони і уточнюй

10. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Маю отакий :
    http://extra-avto.com.ua/goods/151-Challenger PL03-V4
    в гаражі, за 250гр можу віддати,бо передумав курочити бампер пасіка...мав такий самий на старому авто,нарікань жодних.
    Р.С. розумний торг приймається :yes:

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я би радив камеру. Це пікання як патик в сліпого - може не побачити дротів, неадекватно реагує на траву, інколи тормозить з реакцією на рухомі обєкти (коти, мухи ітд). Тим паче на Т5 її можна поставити зверху, щоби було видно всі відстані до міліметра між кузовом і перешкодою, до того ж захляпуватися не буде. Та і сверлити бампера для камери не треба.

12. Atuning

Atuning Новачок

VW
    камера заднего вида бывают разные
    в штатные места подсветки и универсальные
    у кого есть вопросы пишите в личку , я работаю в данном направлении

13. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    коли мені ставили цей девайс, головне було добитись найбільшої відповідності шкали камери (40,30,20,10 см) до реальної відстані, єдиний мінус камери - в таку погоду як зараз мушу деколи виходити з авто та витирати лінзу, бо загаджується болотом і майже нічого не видно, окрім того треба дивитись щоб була можливість включити полярність (дзеркальність) камери, бо буде дуже погано

14. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ну, це залежить від виду камери, мені кріпили між підсвіткою номеру, але була можливість взяти врізну

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)