Датчики температури охолоджуючої рідини. Двигун ABS. Які там мають бути???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем pohorilych, 18 січ 2011.

1. pohorilych

pohorilych Початківець

Golf GTI 1987
    Підкажіть, якого кольору повинні стояти датчики температури охолоджуючої рідини. Двигун ABS. Моноінжектор. Там стоїть 3 двоконтактні датчики, зверху 2 і знизу 1?

2. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Хіба їх там так багато має бути?В мене стоїть один чотирьохкотактний (з жовтим кільцем) ДТОР,ще знаю буває 2-х контактний з синім кільцем

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    чорний і синій
    знизу то де? щось такого не пригадую

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Саша тож різні вприски. Там справа в тому що двигун перекинутий (не рідний). В старих мотроніках стояло три датчики температури ... в новіших один чотириконтакний(як у Слуви) у тебе дігіфант з двома датчиками.
    В автора допису на червоній фішці стоїть чорний датчик.... в німців так не положено колір фішки відповідає кольору датчика... і тепер невідомо чи фішка неправильного кольору чи датчик (двигун то після колхозу).. Функції датчиків різні одні на опір другі на замикання треті на розмикання.
    От в Ніка Вульфа точно такий двигун і без колгоспу.. він точно може сказати як має бути.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    а я його й не порівнюю зі своїм. Є в налічіі Вента за АБСом про неї й казав.
    В ніка вульфа коли я приїхав то ви трійник міняли... то хіба там було 3 датчики?! там наоборот заглушка стояла.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Точно...в нього з одним датчиком з верху... Значить я в когось іншого бачив такий двигун з трьома датчиками...... Ну в тебе пам'ять ...я тобі скажу.....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)