Давайте привітаємо всі найактивнішого учасника нашого форуму Kinder-а який сьогодні 03.06.2007 перший на форумі перескочив планку в 1000 дописів!!!:mrgreen: Юрко вітаю:mrgreen:
Відповідь: Давайте привітаєм Kindera! Доброго дня вельмишановне панство і шановні модератори адміністратори. Якщо Ви вважаєте мій останній коммент маячньою, то мабуть ця тема також маячня, чого шановний пан модератор не витирає цю тему, бо я її сам вважаю маячньою (не в образу Піонеру). Взагалі я відчуваю на цьому сайті достатньо цензури, якої на мою думку модератор/адміністратор пропускає через себе (включаючи людський фактор). Якщо виходити з позиції "цар і Бог" то мабуть Ви праві, а якщо виходити, що "формат" як зауважила більшість людей на цьому форумі не є виключно інформативною, а веселою - то Ви не праві. Мені це нагадує Радянські часи, де казали що можна говорити, а що ні. І мені тепер абсолютно байдуже, що скаже пан вельмишановний модератор/адміністратор що в мене критичні дні, на цей раз я вже не задумаюся над цією фразою сказаною в мою сторону.
Відповідь: Давайте привітаєм Kindera! Блін! Я створив цю тему томущо треба підтримувати спілкування на форумі треба нові теми і обговорення тм більше думав тобі буде приємно а ти чогось кіпішуєш, я так зрозумів тема котиться не туди куди треба може її варто закрити, хоча скоро я всеодно створю нову бо на підході Травел!!!:mrgreen:
Відповідь: Давайте привітаєм Kindera! Привіт друже! Я не винив тебе в створенні теми, це навпакти радує, але я впевнений, що поява коментарю від мене дратує деяких людей, які в природі є хороші, цікаві, розумні і класні, але видно спілкування на форумі не передає емоцій і позиціонування йде до біса не ту сторону, але маємо, що маємо.
Відповідь: Давайте привітаєм Kindera! Друже небери блисько до серця, от мені цікаві твої дописи:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: