Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! приднююсь, вітаю з Днем Народження!!! Всього найкращого.
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Ого Пегасе! Мої привітання тобі з Днем народження! А "ого" тому що цікаво відзначити що ти в нас ДІВА за гороскопом. Я хочу побажати тобі успішного "студенсьтва", щоб воно планомірно перейшло у доросле бізнесове і також успішне кар"єрне русло. Ну і про особисте життя не забувай, гарної тобі... половинки:grin: . Ну і десь там черкни всеж таки про "водку".. Як воно було?:-?
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Приєднуюсь до вітань, Здоровя, успіху, і купу бабла. Всього самого найкращого.
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Дякую пацани за теплі привітання!!!!!!!!! І вам Олександра дякую А шо тут смішного шо Діва? Мені дуже подобається мій знак зодіаку, багато людей які мене оточують є дівами
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Ще раз вітаю, сподіваюсь ти будеш на з"їзді в цю п"ятницю?..
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Вдалої тобі самореалізації при відмінному здоровї )
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Ого, ну ти даєш! 21??? Молодець, дожив... ВІТАЮ! То вже можна й горілку з паспортом купляти! Так от власне: вітаю, бажаю щастя, здоровя, бла-бла-бла etc... і щоб тебе в твому житті оточувало ще більше дів
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Приєднуюсь до привітань. Від себе бажаю, щоб фортуна завжди була твоєю супутницею, любов рідних і близьких допомагала тобі в житті. Вірних і надійних друзів.
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Бажаю сибірського здоровя та сибірської витримки!
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Вітаю всього найкращого!!!:-D сорі шо ззапізненням:mrgreen:
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Класний вік! Здоров`я, натхнення і сили! Все вдастся!
Відповідь: Давайте привітаємо Пегаса, йому сьогодні 21! Основне не скільки тобі, а на скільки ти себе почуваєш. Бажаю почувати себе завжди тільки на 21 і не більше:smile: