Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю!!! наснаги, терпіння, креативності і матеріальних можливостей тобі у всіх починаннях
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Жеби тобі було добре, ХФОХе... (в хорошому розумінні). Живи і процвітай.
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! щастя здоровя, щоб завжди було де взяти і недорого!
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Щастя, здоров"я, тільки добрих людей, менше ментів і ям на дорогах!!!
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Дякую пацани, постараюся, щоб усьо було так як ви побажали :razz:
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Приєднююся до всіх побажань! щастя здоровя і всього найкращого!
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю!!! Успіхів у всіх задумах, гольф хай не підводить. А головне будь здоровий і не сумуй.
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Ром!!! зеленого тобі світла і успіхів на новій роботі)))
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю, чувак!!! Нехай все вдається з пршої спроби ! І нехай не траплються бариги і інші недобрі люди
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю! Нехай в баку твого авто завжди буде бєнзік:grin:
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Друже прийми мої щирі вітання! Успіхів тобі у житті!
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю з Днем народження, і бажаю тобі здоров"я, успіхів у всьому наміченому та нових мрій.8) Але яких би висот та шику ти не досяг, нехай у твому гаражі серед вимріяних порше мазераті та ламборджині завжди саме почесне місце займатиме VW :smile:
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Приєднуюся до попередніх привітань, всього всього найкращого а головне здоровя
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю, сусіде. Най твої модні склопідйомники не ржавіють сто років
Відповідь: Давайте привітаємо XFoxa з днем народження! Вітаю, хай у тебе нарешті знайдеться час помалювати машинку у яскраво-червоний!!!